Lecții și teste pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Potențial de creștere pentru Rac și Capricorn

Data publicării:

Previziuni. Sezonul Peștilor, care va mai dura până la Echinocțiul de primăvară, nu este unul simplu. Și asta pentru că beneficiază de data aceasta și de vizita lui Saturn.

Până pe 20 martie suntem în plin Sezon al Peștilor. Vom simți nevoia să dizolvăm anumite aspecte ale vieții noastre care nu ne mai folosesc. Sau vom avea cealaltă tendință, de a ne lăsa purtați de un haos interior, de a căuta metode de a evada din lumea concretă sau de a ne baza doar pe intuiție. 

Doar că de data aceasta, nu mai avem cum să facem asta. Intrarea și a lui Saturn în acest semn va crea adevărate baraje și momente în care ne vom da seama că intuiția nu este neapărat cel mai bun instrument. Și că trebuie să facem diferența între realitate, oricât de dură ni s-ar părea, și idealizare. Și că o simplă rugăciune nu îl va schimba pe cei de lângă noi. 

Unii dintre nativi se vor lovi de conjuncția de semn Soare-Saturn. 

GEMENI/ASCENDENT ÎN PEȘTI

Orice faci pe plan profesional va deveni destul de vizibil! Dar atenție că motivele pot fi diverse: și reușite, dar și boacăne! Fii disciplinat şi fă-ţi bine treaba şi nu te feri să vii cu planuri sau idei îndrăzneţe pentru că ai undă verde pentru aplicarea lor în acest sezon zodiacal.

Dacă ai ales un job din motive superficiale, nu o să ai viață prea ușoară cu Saturn. Acest tranzit te poate pregăti pentru mai multe lecții și teste. Ori, se poate să te trezești dintr-o dată cu mai multe responsabilități la actualul loc de muncă și vei fi conștient de cât poți să duci.

Însă, Saturn îți poate aduce și beneficii. Vine cu recunoaștere pentru cei care au muncit din greu. Dar vine cu o cădere pentru nativii care au preferat scurtăturile.

RAC/ASCENDENT ÎN RAC

Soarele în casa a 9-a prevestește o perioadă de creştere, de expansiune, de dezvoltare personală. Ai nevoie de cunoștințe noi. Ţine minte conversaţiile pe care le vei avea în această perioadă, citeşte o carte bună sau călătoreşte şi bucură-te de experienţa trăită. Toate acestea te vor ajuta în moduri nebănuite. Saturn ar putea aduce o călătorie semnificativă sau o schimbare/îndepărtare considerabilă de la viața obișnuită.

Trebuie avut în vedere tot ce ține de mintea superioară, expansiunea, limbi străine, inspirație, optimism, publicație, radiodifuziune, universități și învățământ superior, noroc, risc, aventură, religie, filozofie, morală și etică. 

Așa că, mulți dintre Raci vor avea ocazia să plece din țară. Sau să-și ia o diplomă nouă. Ai ocazia să progresezi foarte mult din punct de vedere educativ. Însă, este recomandabil să nu idealizezi prea mult procesul sau rezultatul. Fii mai atent la drum! continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel