Leacurile băbești la care apelează Andreea Mantea. Vedeta nu vrea să dea banii pe branduri: „Nu există cum îți lasă pielea”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, este adepta leacurilor băbești- naturiste, atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. 


Andreea Mantea este un mare fan al leacurilor din bucătărie. Vedeta Kanal D, care s-a luptat în trecut cu acneea, este foarte atentă la ceea ce folosește, când vine vorba de îngrijirea tenului. Mai mult, aceasta suferă și de o boala autoimună și mai multe alergii, astfel că atenția ei este și mai sporită atunci când vine vorba de ingredientele pe care le folosește. 


Acum, din rutina de înfrumusețare a prezentatoarei TV nu lipsesc tărâțele, cafeaua, zahărul, dar și planta Aloe Vera. 


„Dacă îmi arăți o cremă și-mi spui că-mi face nu știu ce la nu știu ce rid, la nu știu ce bubiță, eu o iau. O iau, o aplic pe mână să văd dacă îmi provoacă vreo alergie. Dacă nu, o pun și pe față. Sunt groaznică, da, știu. Fac scrub cu tărâțe, cu zahăr, cu cafea, dar nu apăs foarte tare (n.red.: pe ten). Pe corp fac scrub doar cu zaț de cafea, nu există cum îți lasă pielea. Este extraordinar. Am foarte multe (n.red.: secrete de beauty). Aloe Vera mi-am luat să le rup să le nenorocesc, să le (n.red.: aplice pe ten)”, a declarat Andreea Mantea, în exclusivitate pentru UNICA.ro.


Vedeta nu obișnuiește să-și cheltuie banii pe branduri scumpe

Mai mult, aceasta este extrem de atentă chiar și atunci când folosește produse cosmetice din comerț, pe care le alege în funcție de calitatea ingredientelor. 

„Am încetat să mai arunc banii pe branduri. Am căutat să folosesc produse cât mai curate, cât mai sănătoase. Fără plasticuri, nemodificate genetic, fără metale grele și fără E-uri care să îmi dăuneze. (…) Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine”, a scris Andreea Mantea, pe Instagram, alături de un selfie în care era nemachiată.

 


Diagnosticul cu care se luptă Andreea Mantea


Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, a devenit mamă în urmă cu 8 ani. După naștere, vedeta a început să se confrunte cu tot felul de simptome ciudate, reacții alergice și îngrășat inexplicabil. Ulterior, ea a fost diagnosticată cu o boală autoimună. 

 


„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui', a dezvăluit vedeta TV la „Teo show'.


Vedeta se confruntă și cu o serie de alergii

„Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct', a declarat prezentatoarea TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel