Leac pentru durerile de genunchi. Lidia Fecioru: „Acest amestec ajută foarte mult”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară leacul minune care ajută la calmarea durerilor de genunchi.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul pentru durerile de genunchi.

Bioenergoterapeutul spune că avem nevoie de doar câteva ingrediente simple pentru acest amestec.

 

 

"Azi, m-am axat pe genunchi, pentru că ei duc 80% din greutatea noastră corporală.

Pentru că sunt cei mai predispuşi la lovituri sau traumatisme, este bine să avem grijă de ei, pentru că apoi apar problemele.

Acest amestec ajută foarte mult la tratarea acestor dureri de genunchi şi este bine să-l facem încă de când avem cele mai mici dureri.

Amestecăm două gălbenuşuri de ou, două linguriţe de sare. Apoi avem nevoie şi de nişte tifon elastic. Deci, amestecăm bine ouăle, după care punem sarea care ne ajuta foarte mult, pentru că ea are magneziu, iar oul are restul de minerale. 

Ne mai ajută foarte mult la vindecarea tendoanelor. Se ţine 2 ore pe zi, dar nu se face mai mult de 4 ori pe zi.

Se mai face şi când avem gonartroză. Foarte mulţi greşesc şi pun ceva cald. Nu este bine. Gono înseamnă infecţie şi, de fapt, acolo este o infecţie care trebuie să plece. 

Putem să mergem la doctor să o scoată. De aceea, trebuie să punem ceva cu gheaţă. Când se umflă genunchiul, punem comprese cu gheaţă. 

Seara, putem face o uşoară frecţie cu ulei de muştar. Muştarul fiind iute, ajută foarte mult la circulaţie. Şi iarăşi punem comprese cu gheaţă şi vom scăpa de acele inflamaţii puternice", a vorbit Lidia Fecioru, sâmbătă, în rubrica "Leacul zilei" din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

 

Lidia Fecioru, leac pentru curățarea colonului: „Bem acest ceai o zi întreagă, timp de 3 zile la rând”

 

 

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, care este băutura minune pe care o putem consuma pentru curățarea colonului. Ceaiul preparat astfel trebuie băut 3 zile la rând, câte o înghițitură din oră în oră. 

Ceaiul din frunze de dafin este leacul minune pentru curățarea colonului și nu numai. Acesta este benefic pentru sănătatea oaselor și a mușchilor. Frunza de dafin este un puternic antiparazitar. 


„Un remediu care ne ajută la detoxifierea colonului, dar ajută și pentru oase, încheieturi, mușchi, pentru a scoate depunderile de săruri din organism. E simplu: se iau 5 gr de frunze de dafin mărunțite, uscate.


Se pun într-un ibric, se toarnă 300 ml de apă până începe să fiarbă, dar la foc foarte mic, 10 minute. Apoi ceaiul îl turnăm într-un termos și îl lăsăm 4 ore să stea, învelit în ceva. Apoi se bea câte o lingură la un interval de timp astfel încât să bem toată cantitatea într-o zi. Ne programăm o înghițitură din oră în oră.


Facem acest lucru 3 zile la rând după care pauză o săptămână și repetăm încă o dată. Acest remediu e bun și pentru cei care au paraziți.


Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel