Lavinia Pîrva, secretul siluetei. Cum se menține în forma soția lui Ștefan Bănică

Data actualizării: | Data publicării:

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Lavinia Pîrva a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de pe Pro TV, unde a vorbit despre viața de mamă, dar și despre dieta pe care o urmează pentru a-și menține silueta. Vedeta, care a devenit mămică în urmă cu trei ani, spune că face sacrificii enorme pentru a arăta bine. Aceasta a renunțat astfel la un obicei alimentar extrem de important, cu ajutorul căruia a scăpat de acumularea kilogramelor în plus. Lavinia Pîrva spune că îi este foarte greu în acest proces, pentru că este o persoană extrem de pofticioasă, adepta lucrurilor dulci, dar și sărate.

"Eu sunt foarte pofticioasă, dar în general am grijă și nu mănânc seara, ăsta e un secret. Beau apă, mă uit la filme, încerc să nu mă gândesc. Știu că dacă mănânc seara e jale mare. Alexandru e foarte mofturos la mâncare.", a declarat Laviania Pîrva, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. 

Care sunt cele mai mari calități ale vedetelor

Când vine vorba despre calități, vedetele sunt destul de reținute să vorbească. Lavina Pîrva, spre exemplu, spune că este extrem de recunoscătoare pentru latura copilăroasă pe care o are datorită fiului ei, Alexandru.

"Mie nu-i place să vorbesc despre mine. Întotdeauna am fost mai copilăroasă, în general așa sunt. Apropo de cel mic, pentru mine este o perioadă superbă, pentru că dau în mintea lui. Îmi place să mă duc să îi cumpăr jucării.", a declarat soția lui Ștefan Bănică.

Smiley a răspuns și el la această întrebare.

"Sunt pasional, pasionat, amândouă.", a spus și Smiley.

Inna și Irina Rimes, cele mai mari calități

"Mie îmi place să spun că sunt o persoană simplă și amuzantă. Oamenii cu care mă întâlnesc pe stradă îmi spun lucrul ăsta și mă bucur de fiecare dată. Aș vrea să rămân așa mereu.", a declarat și Inna pentru aceeași emisiune.

Irina Rimes și-a dezvăluit și ea cea mai mare calitate, care presupune însă și sacrificii, spune ea.

"Cred că cea mai bună calitate a mea este că sunt ca un burete pentru toți oamenii din jurul meu și am reușit să adun o echipă foarte frumoasă. E o calitate care necesită multe sacrificii.", a spus și Irina Rimes. 

Care este defectul Laviniei Pîrva

Chiar dacă sunt vedete, asta nu înseamnă că sunt ocolite și de defecte. Lavinia Pîrva a recunoscut, astfel, care este lucrul pe care se chinuie zilnic să-l schimbe la ea. Până și mama vedetei i-a făcu observație.

"Defectul meu este că cheltui mult. Eu când mă duc la cumpărături cumpăr toate prostiile de pe planetă. Mama zice mereu că trebuie să meargă cineva cu mine. Cumpăr tot ce e mult și prost, i-am luat toate jucăriile din lume. În parcuri, eu sunt genul de mămică care se urcă în tobogane și se dă cu copilul. Am pățit de multe ori să vină să mi se atragă atenția că le rup și că nu-s pentru mine.", a mai spus Lavinia Pîrva.

Smiley a continuat și el seria dezvăluirilor, făcând publice toate lucrurile mai puțin plăcute din viața lui.

"Sunt neatent, dezordonat. Am multe defecte. Nu am grijă de mine îndeajuns de mult. De multe ori sunt absent, chiar dacă sunt cu tine.", a dezvăluit și Smiley

Laura Giurcanu dezvăluie și ea cele mai mari defecte

"Sunt foarte hotărâtă, decisă, mi s-a spus că sunt bossy uneori, dar îmi place să-mi spun punctul de vedere, să mă exprim. Asta vine la pachet cu sinceritatea. Am opinii destul de puternice și uneori pare să deranjeze, nu aș vrea să schimb asta neapărat, dar știu că este interpretată ca un defect.", a spus și Laura Giurcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel