Carmen Grebenișan, probleme de sănătate în urma participării la Survivor: „Am avut un șoc”

Sursă foto: Instagram/ grebenisancarmen
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ grebenisancarmen

Vedeta s-a întors cu probleme în urma competiției solicitante. Acum, Carmen face eforturi pentru a se readapta la viața obișnuită, după luni de zile în care a fost în tensiune.

Carmen Grebenișan, cunoscută pentru prezența sa în show-ul Survivor România, a dezvăluit recent provocările cu care se confruntă după întoarcerea în România, la finalul competiției.

Timp de cinci luni, Carmen a luptat alături de alți concurenți în cadrul acestui show, desfășurat în Republica Dominicană. Ea a ajuns până în marea finală, alături de Dan Ursa și Andrei Krișan, în competiția pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, însă Dan Ursa a ieșit câștigător. Carmen a făcut parte din echipa Faimoșilor și, deși nu a obținut titlul de câștigătoare a Survivor România, își exprimă bucuria că a avut oportunitatea de a participa la această competiție și de a înfrunta condițiile dificile din jungla dominicană.

Cu toate acestea, revenirea în România a adus și provocări pentru Carmen Grebenișan. După o experiență atât de intensă și solicitantă, concurenta se confruntă acum cu o serie de probleme. Adjustarea la viața de zi cu zi, după perioada petrecută într-un mediu atât de diferit, necesită un efort considerabil. Adaptarea la rutina obișnuită și încorporarea din nou în societate pot fi provocatoare pentru cei care au trăit o experiență atât de extremă.

De asemenea, după participarea într-un reality show atât de mediatizat, Carmen Grebenișan se confruntă și cu presiunea publicului și a așteptărilor. Fanii și urmăritorii săi sunt curioși să afle detalii despre viața sa post-Survivor și să vadă cum se descurcă în noua sa etapă. Carmen trebuie să gestioneze această atenție și să se adapteze la noile roluri și responsabilități care i se prezintă.

Cu ce problemă s-a confruntat

Cu toate provocările și presiunile cu care se confruntă, Carmen Grebenișan rămâne pozitivă și recunoaște că experiența Survivor România a fost o oportunitate unică și memorabilă în viața sa. Ea continuă să se dedice și să ofere inspirație fanilor săi, în ciuda obstacolelor cu care se confruntă după show.

„Retenția de apă a fost una dintre cele mai pregnante probleme și se aplică și altor concurente, nu doar mie. Treptat, lucrurile revin la normal, dar e nevoie de răbdare. Am avut un șoc când am ajuns acasă, dar am înțeles că asta înseamnă participarea la „Survivor” și faptul că am ajuns până la final, mi-am dat vreme și înțelegere”, a spus Carmen Grebenișan pentru VIVA!

Competiția a schimbat-o în bine

După aventura trăită în cadrul show-ului Survivor România, Carmen Grebenișan a luat hotărârea să facă o schimbare în viața ei și să scape de kilogramele în plus. Vedeta a demarat un program de antrenamente și a adoptat o alimentație echilibrată, cu scopul de a-și recăpăta forma fizică și de a-și menține sănătatea.

„După aventura trăită în cadrul show-ului Survivor România, Carmen Grebenișan a luat hotărârea să facă o schimbare în viața ei și să scape de kilogramele în plus. Vedeta a demarat un program de antrenamente și a adoptat o alimentație echilibrată, cu scopul de a-și recăpăta forma fizică și de a-și menține sănătatea.”, a mai spus vedeta, potrivit elle.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 18 iul 2023, 22:44 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience