Lavinia Petrea nu mai poate rămâne însărcinată: Ar fi riscant pentru sănătatea mea

Lavinia Petrea, foto Instagram
Descriere foto: Lavinia Petrea, foto Instagram

Lavinia Petrea a vorbit despre riscurile pe care le are dacă mai rămâne însărcinată.

Lavinia Petrea are trei copii. Prezentatoarea TV a devenit mamă, pentru prima dată, la 32 de ani și spune că nu spera că va avea o familie așa numeroasă. Din păcate, vedeta nu ar mai putea avea și al patrulea copil, din cauza problemelor de sănătate.

„Eu îmi imaginam că voi avea un singur copil. Aveam deja 32 de ani cand l-am născut pe Mathias și mă gândeam că nu prea mai am când să mai fac încă doi copii. Mi se face dor de perioada în care copiii mei au fost bebeluși, dar nu ne gândim și la un al patrulea copil. Ar fi riscant pentru sănătatea mea”, a declarat ea pentru OK! Magazine.

Două sarcini au fost cu risc

Prezentatoarea Tv a născut prin cezariană de trei ori. Dacă la prima sarcină lucrurile au fost lipsite de pericole, celelalte două sarcini au fost un risc, pe care ea și l-a asumat.

„Pentru că cele două sarcini care au urmat după nașterea primului copil au fost ambele cu risc. Am născut de trei ori prin operație de cezariană, la distanță mică, și nu au lipsit emoțiile legate de sănatatea mea și a copilului pe care îl aveam în pântec. În toate cele trei sarcini. Maternitatea m-a întregit”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Cea mai mare frică a Laviniei Petrea

“Care este cea mai mare frică a ta, Lavinia?“ Am primit această întrebare într-un interviu, iar răspunsul meu a fost: frica de îmbolnăvire. Da! Mi-e frică de boală pentru că e nemiloasă și pentru că nu pot să văd suferința, durerea și degradarea produsă de ea.


Înainte să fiu mamă îmi era frică să nu se îmbolnăvească părinții mei, iar eu să fiu neputincioasă în fața suferințelor lor.

De când sunt mamă, mi-e și mai frică de boală. Au fost ocazii în care copiii mei au trecut prin momente mai dificile provocate de boli întâlnite frecvent în perioada copilăriei, care ne afectează mai mult sau mai puțin în funcție de imunitate și de sensibilitățile fiecăruia. Băiețelul cel mare a trecut prin două intervenții chirurgicale, cu fetița mijlocie am fost internată în spital de câteva ori.

Nu au fost probleme grave de sănătate, iar copiii mei sunt bine acum, dar suferințele lor din acele momente mi-au rupt sufletul. Să îți privești puiul, să-l vezi că suferă și să nu-i poți lua suferința este cumplit pentru o mamă. Pe mine m-a traumatizat suferința lor și mi-am spus că voi face tot ce îmi va sta cu putință să-i feresc de boli. În primul rând, acolo unde există soluții de prevenire! Îmi amintesc și acum vocea mamei de când eram mică, mă dureau urechile din cauza otitelor și plângeam de durere: “Doamne, dă-mi mie durerea ei!“ Cât de bine înțeleg acum vorbele ei! Dar știu că oricât de mult ne iubim copiii nu le putem lua suferința asupra noastră”, a dezvăluit Lavinia Petrea pe blogul ei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 25 apr 2022, 12:16 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience