Lavinia Pârva, primele declarații despre presupusa ruptură de Bănică: „Păi nu divorțez eu?”

Data actualizării: | Data publicării:
Lavinia Pârva- Bănică, foto Instagram
Descriere foto: Lavinia Pârva- Bănică, foto Instagram

Lavinia Pârva a reacționat, după ce a fost surprinsă fără verighetă și mai multe tabloide au speculat că ar divorța de Ștefan Bănică.

Artista a ales să facă lumină în ceea ce privește relația pe care o are cu Ștefan Bănică, după ce tabloidele au speculat că lipsa verighetei ar anunța o ruptură a cuplului. 

 


„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti !
Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!”, a scris soția lui Ștefan Bănică pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. ????????????La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de "surse din anturajul cuplului" , asta mai lipsea :) ! Voi purtati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal????? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti ! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! ????????????????????Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel