Lavinia Goste, o mămică împlinită. Gemenele ei vor susține un concert de 1 Decembrie alături de Orchestra Națională Valahia

Data publicării:

Lavinia Goste este o mamă împlinită. Gemenele ei, Maria Elisa şi Ioana Nicole, care au împlinit în luna august 9 ani, se pregătesc pentru cel mai important proiect muzical pe care l-au susținut până acum. 

Pe 1 Decembrie mezinele familiei Goste-Zorilă vor urca pe scena amplasată în Târgul de Crăciun, din Piața Constituției, acolo unde vor susține un concert alături de Orchestra Națională Valahia.

„Într-adevăr, copilele noastre, Maria Elisa şi Ioana Nicole, se pregătesc intens pentru spectacolul pe care-l vor susține pe 1 Decembrie, alături de Orchestra Națională Valahia, pe scena amplasată în Târgul de Crăciun, din Piața Constituției. Cu siguranță va fi multă emoție acolo, va fi piele de găină, vor fi lacrimi de recunoștință, va fi o poveste frumoasă pe care mi-aș dori să o vadă cât mai multă lume. Pe de altă parte, nu am cum să nu fiu extrem de mândră de copilele noastre care, iată, demonstrează că-și doresc să ne calce pe urme.”, a declarat Lavinia Goste.

De curând, cei patru membri ai familiei Goste-Zorilă au petrecut o vacanță scurtă, însă extrem de frumoasă, în minunata Italie, unde s-au bucurat din plin de „gusturile” ei din toate punctele de vedere.

„Vacanța celor două fetițe ale noastre, Maria Elisa şi Ioana Nicole, ne-a oferit prilejul să „gustăm” din nou din frumoasa poveste a Italiei care ne-a primit, încă o dată, cu brațele deschise. Am vizitat Toscana, Siena și Florența, ne-am bucurat de meniul tipic italienesc, însă, în egală măsură, ne-am lăsat „hrăniți” de energia specială pe care doar în Italia o putem găsi. Am avut norocul să ajungem într-o perioadă în care vreme nu ne-a dejugat planurile de distracție, iar acest fapt a completat perfect această vacanță.”, a povestit Lavinia Goste.

 

Lavinia Goste lansează piesa „România”, o compoziție aparte care îmbină armonios folclorul cu pop-rock-ul, alături de Marius Zorilă și Orchestra Națională Valahia




Lavinia Goste, una dintre cele mai ascultate interprete de muzică populară din România acestor vremuri, lansează, iată, în pragul Zilei Naționale a României piesa „România”. O compoziție aparte care îmbină armonios folclorul cu pop-rock-ul, o piesă care „cântă” îndrăzneala românilor, puterea și spiritul lor de învingători.


Artista, româncă autentică, nu uită de semenii ei în pragul zilei lor naționale și, pentru că știe că românul înainte de toate este un fin iubitor al muzicii de calitate, ită propune aceasta piesă care are un text, dr și o linie melodică sugestivă.


„De data aceasta, cu piesa „România” am încercat să fim puțin altfel și ne-am bucurat că ne-a ieșit acest mix complex, de folclor cu pop-rock, care sună deosebit de frumos, încântător. Este o melodie la care am muncit, alături de Marius Zorilă și Orchestra Națională Valahahia, cu multa pasiune. O dedicăm românilor noștri, atât cei de aici, cât și cei de peste hotare, românii noștri dârzi, puternici și atât de veseli care, chiar și în momentele cele mai grele, găsesc un motiv cât de mic de bucurie. La mulți ani, România! La mulți ani români! Hai să fiu eu prima care vă urează anul acesta. Ascultați „România” și bucurați-vă!”, transmite Lavinia Goste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel