Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei: Nu ne va despărți nimeni și nimic niciodată

Data publicării:
Sursa foto: Laurette, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurette, Instagram

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei, după o perioadă în care nu și-au vorbit.

Laurette și Mihai Ștefan, tatăl fetiței ei, au făcut în sfârșit pace, după mai mult timp în care nu și-au vorbit. Cei doi au ajuns la un  numitor comun, de dragul Serenei, copilul lor. Pe lângă asta, frumoasa mulatră spune că între ea și Mihai mai există încă o conexiune foarte mare, care nu va putea fi îndepărtată niciodată. Mai mult, aceasta a dezvăluit acum că toate deciziile ce privesc viitorul fetiței sau alte lucruri din viața ei, sunt luate împreună cu bărbatul care i-a fost partener de viață, la un moment dat.

"Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu ne va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena.

Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții. În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da.", a spus Laurette, la Antena Stars, potrivit viva.

Laurette este foarte mândră de fiica sa

Vedeta s-a întâlnit cu fostul ei soț pentru a merge împreună la serbarea fiicei lor.  Aceasta spune că fericirea Serei a fost maximă, în momentul în care și-a văzut ambii părinți împreună.

"Serena este un copil foarte cuminte, un copil foarte isteț. A avut ceva emoții când am plecat de acasă, dar pe parcurs s-a descurcat. Bine, mai ales că a fost și tatăl ei alături de ea. A fost foarte fericită să aibă ambii părinți aproape de ea.", a mai spus Laurette.

"Da, m-aș împăca cu tatăl fetiței mele"

Laurette a fost invitată recent în cadrul unei emisiuni online, unde a vorbit despre o posibilă împăcare cu fostul ei soț. Atunci, aceasta vorbea cu foarte mare optimism, spunând faptul că în viitor, nu exclude această variantă.

"Da, m-aș împăca cu tatăl fetiței mele, de ce nu? Acum suntem în relații foarte bune, timpul le rezolvă pe toate, am trecut peste tot ce înseamnă răni sufletești, avem un copil minunat, frumos, isteț, un copil pe care ni l-am dorit amândoi și trebuie să fim niște părinți responsabili, care să gândim matur pentru copilul nostru, că până la urmă am avut o relație frumoasă de 9 ani, o grămadă de timp și din care a rezultat rodul iubirii noastre și avem o fetiță absolut superbă. Asta înseamnă că noi chiar ne-am iubit, doar că, la un moment dat, oamenii se mai și despart.

Nu este exclusă varianta de împăcare, nu se știe niciodată, mai ales acum în vremurile astea pe care le trăim. Întotdeauna, familiile în momentele mai dificile se reunesc. Așa a fost să fie la momentul acela, nu ne-am mai înțeles și ne-am despărțit. Noi am încercat să ne mai împăcăm, ne-am certat, ne-am împăcat, după care ne-am despărțit definitiv. Nu a mai făcut pași către mine, pentru că fiecare dintre noi ne-am găsit fericirea. El are o relație de vreo trei ani de zile cu Majda Aboulumosha, eu la fel sunt într-o relație. A rămas marcat de femeile exotice.", a mărturisit, Laurette, la "Detectorul de minciuni".

Laurette, adevărul despre relația cu Ion Țiriac: Orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel