Laurette, adevărul despre relația cu Ion Țiriac: Orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui

Data publicării:
Captură video Youtube/ 100 de minute cu Alessandra Stoicescu/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ 100 de minute cu Alessandra Stoicescu/ theXclusive

Laurette a dezvăluit adevărul despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac.

Laurette a fost foarte multă vreme în atenția publicului, după ce s-a speculat faptul că ar avea legături amoroase cu Ion Țiriac. Invitată în cadrul emisiunii online "Detectorul de minciuni", aceasta a fost întrebată despre adevărata relație pe care a avut-o cu marele om de afaceri. Chiar dacă nu a confirmat nimic, frumoasa brunetă nici nu exclude această ipoteză, spunând că, într-adevăr, a ieșit la câteva mese cu Ion Țiriac.

"Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și eu cred că a fost așa...nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut eu, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac.", a declarat Laurette, în cadrul emisiunii Detectorul de Minciuni.

Ce relație are Laurette cu tatăl fetiței ei

Aceasta a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl fetiței ei și, spune ea, nu exclude varianta de împăcare.

"Da, m-aș împăca cu tatăl fetiței mele, de ce nu? Acum suntem în relații foarte bune, timpul le rezolvă pe toate, am trecut peste tot ce înseamnă răni sufletești, avem un copil minunat, frumos, isteț, un copil pe care ni l-am dorit amândoi și trebuie să fim niște părinți responsabili, care să gândim matur pentru copilul nostru, că până la urmă am avut o relație frumoasă de 9 ani, o grămadă de timp și din care a rezultat rodul iubirii noastre și avem o fetiță absolut superbă. Asta înseamnă că noi chiar ne-am iubit, doar că, la un moment dat, oamenii se mai și despart.

Nu este exclusă varianta de împăcare, nu se știe niciodată, mai ales acum în vremurile astea pe care le trăim. Întotdeauna, familiile în momentele mai dificile se reunesc. Așa a fost să fie la momentul acela, nu ne-am mai înțeles și ne-am despărțit. Noi am încercat să ne mai împăcăm, ne-am certat, ne-am împăcat, după care ne-am despărțit definitiv. Nu a mai făcut pași către mine, pentru că fiecare dintre noi ne-am găsit fericirea. El are o relație de vreo trei ani de zile cu Majda Aboulumosha, eu la fel sunt într-o relație. A rămas marcat de femeile exotice.", a mărturisit, Laurette, la "Detectorul de minciuni".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel