Laurette, ipostaze incendiare în noul videoclip. Cu cine dansează vedeta

Data publicării:

Laurette aruncă internetul în aer cu noul videoclip. Ipostaze incediare alături de dansatorii ei. 

Laurette lansează cea de-a treia piesă din proiectul său, African Queen. Frumoasa mulatră s-a reinventat pe timpul pandemiei și a revenit în muzica cu piesa "African Queen", ce poartă numele proiectului muzical, alături de rapperul african stabilit în Londra, KC Pozzy.

Artista a filmat un videoclip incendiar alături de trupa sa de dansatori, un clip plin de senzualitate și pasiune, dar și erotism. Piesa se numește "UJE, UJE", în limba swahili, limba oficiala a Tanzaniei, însemnând "Vino, vino", și este o piesa de dragoste.

"Sunt foarte mulțumită de rezultatul final, am îmbinat clipul și piesa într-un mod inedit. Îi mulțumesc managerului meu, Marius China, pentru încrederea și suportul acordate, care, pentru mine, că artist, înseamnă foarte mult și îmi da curaj să merg mai departe cu aceasta pasiune. Cred că muzica este cel mai frumos lucru și făcută cu dragoste, pasiune, consecventa și ambiție, poate ajunge la inimile tuturor, fiind singurul lucru care unește oamenii.
În prezent, lucrez și la alte proiecte noi și frumoase și, mai mult decât atât, voi avea o colaborare cu un artist la care nimeni nu se așteaptă. Un artist celebru, frumos și foarte iubit de lume. Vă fi o surpriza de proporții . Până atunci, vă las să urmăriți noul meu videoclip", a declarat LauretteGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel