Laurette, în stare de șoc. Vedeta a fost bătută într-un hotel din Capitală. A ajuns la poliție în miez de noapte

Data publicării:
Laurette, Foto Instagram
Descriere foto: Laurette, Foto Instagram

Laurette a trecut printr-un episod șocant marți seară. Vedeta a fost bătută de un bărbat într-un hotel din centru Bucureștiului. 

Laurette se recuperează acum din șocul prin care a trecut marți noapte. Vedeta a fost agresată de un bărbat, în miez de noapte și a fost nevoită să apeleze la ajutorul poliției. 


„În seara zilei de 9 martie, Laurette a fost victima unei agresiuni. Incidentul violent a fost relatat organelor de poliție, sesizate în urma apelului la 112. În prezent, eu și clienta mea ne consultăm asupra oportunității formulării unei plângeri prealabile. Vătămările corporale suferite de Laurette sunt de o intensitate relativ scăzută, în prezent dorind doar puțină liniște pentru a-și reveni în urma șocului”, a relatat avocatul Vlad Hosu, 

Vedeta prezintă la nivelul corpului mai multe urme de lovituri. Deocamdată, Laurette nu a dezvăluit numele agresorului sau motivul disputei care a dus la violență. 

”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontac care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Xtra Night Show de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel