Laurette a ajuns pe mâna autorităților, din cauza datoriilor. Bruneta va merge în instanță

Data actualizării: | Data publicării:

Laurette are probleme cu legea, după ce și-a dechis un salon de masaj.

Laurette ar fi ajuns în fața instanței, după ce bruneta nu și-ar fi achitat ratele la bancă. Potrivit spynews aceasta ar fi investit 80.000 de euro într-un salon de masaj, bani pe care nu îi avea, așa că a trebuit să facă un împrumut. Potrivit sursei citate, procesul ar fi fost deja deschis de bancă la începutul lunii, iar primul termen va avea loc pe 13 septembrie. Dacă până la termenul stabilit, Laurette nu își va achita toate datoriile restante, atunci banca va avea puterea de a o executa silit. 

Ce spunea Laurette despre afacerea deschisă de ea

La finalul anului trecut, când și-a deschis acest salon, Laurette spunea că visează la această afacere de foarte mult timp, însă nu a avut cum să o pună pe picioare, până acum. 

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp, doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis. Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau, atât timp cât am terminat o școală în domeniu?! Nu are de ce să-mi fie rușine, pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, spunea Laurette, în urmă cu ceva timp, potrivit sursei citate.

Laurette s-a dus la ”Imperiul Leilor” cu dorința să facă bani pentru salon

După ce a făcut acel credit riscant, bruneta s-a prezentat și la emisiunea ”Imperiul Leilor”, de pe ProTV, unde le-a propus celor 4 lei o investiție de 50.000 de euro, pentru 20% din afacere. Cu toate acestea, vedeta nu i-a impresionat deloc pe investitori, care nu au dorit să se implice în afacerea ei.

“Am câștigat și concursuri de frumusețe, dar până la urmă mi-am dat seama că trebuie să construiesc ceva de viitor, de aceea m-am apucat să dau naștere acestui frumos proiect. Voi fi în fața leilor regina africană, iar regina africană înseamnă femeia puternică, înseamnă fertilitate, exotism, înseamnă pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta!”, a spus bruneta în cadrul emisiunii, potrivit protv.ro

Laurette, adevărul despre relația cu Ion Țiriac: Orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei

Laurette și Mihai Ștefan, tatăl fetiței ei, au făcut în sfârșit pace recent, după mai mult timp în care nu și-au vorbit. Cei doi au ajuns la un  numitor comun, de dragul Serenei, copilul lor. Pe lângă asta, frumoasa mulatră spune că între ea și Mihai mai există încă o conexiune foarte mare, care nu va putea fi îndepărtată niciodată. Mai mult, aceasta a dezvăluit acum că toate deciziile ce privesc viitorul fetiței sau alte lucruri din viața ei, sunt luate împreună cu bărbatul care i-a fost partener de viață, la un moment dat.

"Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu ne va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena.

Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții. În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da.", a spus Laurette recent, la Antena Stars, potrivit viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel