Laurette a ajuns la capătul puterilor. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Îmi pare rău față de familia mea”

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette trece prin cea mai grea perioadă din viața ei, după ce a fost agresată fizic într-o cameră de hotel. 

Frumoasa Laurette vrea să își facă dreptate și a decis să vorbească despre clipele de groază prin care a trecut în seara de 9 martie, atunci când un bărbat a bătut-o cu bestialitate într-o cameră de hotel. 


Vedeta a mărturisit că ea și bărbatul care a agresat-o s-au cunoscut în urmă cu mai multe luni, iar comportamentul acestuia nu i-a dat niciodată nimic de bănuit. Tocmai de aceea, la insistențele bărbatului, Laurette a acceptat să se întâlnească cu el. 


„Am greșit, am căzut în capcana acestui agresor. Nici o femeie nu ar trebui să fie agresată în așa fel, indiferent de motivul pentru care m-am dus eu acolo. El s-a dezlănțuit în momentul în care mi-a cerut ceva și eu nu am fost de acord. Și-a pierdut cumpătul, și de aoclo tot scandalul”, a spus Laurette în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 


Frumoasa Laurette a izbucnit în lacrimi atunci când a venit vorba despre familie, despre mama și fetița ei. Vedeta spune că toată această situație le afectează și pe cele două. 


„Îmi pare rău față de familia mea, și îi transmit mamei, pe această cale, să mă ierte, știu că am greșit. Nicio femeie nu ar trebui să pățească și să treacă prin ce am trecut eu. M-am zbătut cu toate forțele mele să ies din camera aia, dar nu m-a lăsat”, a mărturisit vedeta, pentru Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel