Laurențiu Reghecampft, gest tranșant după ce Anamaria Prodan a declarat că are un nou iubit: „E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea”

Data publicării:
sursă foto: Anmaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: sursă foto: Anmaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf i-a intentat mai multe procese.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în curs de divorț, după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. După despărțirea de antrenor, impresara a recunoscut că este foarte fericită și că îi place foarte mult de un bărbat, care o așteaptă să termine divorțul de Laurențiu Reghecampf. Învitată în cadrul  podcast-ului ,, Fiță cu Adiță", Anamaria Prodan a mărturisit că a cunoscut un om foarte bogat din Emiratele Arabe și este fericită că în sfârșit a găsit un om care se ridică la standardele ei.

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus", a spus Anamaria Prodan despre noua ei cucerire.

Anamaria Prodan: "Mă așteaptă să divorțez"

,Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.", a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului. 

 

7 procese

Sexy impresara spune că Laurențiu Reghecampf i-ar fi deschis 7 procese până acum. 


„Ai 100 de ani, prietene, adică ai mai avut o căsnicie, soția 30, tu 18. Ai mai văzut cum ai ieșit și din căsnicia aia șifonat și vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia să fiu bărbat, eu am fost în alte vieți conducător de armată, mi-au făcut niște băieți pricepuți.

O să își dea seama în ani și o să fie foarte târziu pentru el. El a pierdut tot. Eu cred că atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo 7 procese, îmi tot deschide și când n-ai ce să faci, devii procesoman.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță”, potrivit SpyNews.

 

Anamaria Prodan susține că noua iubită a antrennorului, Corina Caciuc, ar fi cea care l-ar influența pe acesta să îi intenteze procese. 

„E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea că el nu are…Să renunțe? Eu nu cred că are voie. Dacă citești mail-urile de amenințare pe care le dă ea… Ia gândește-te, el nu are voie să facă dreapta către Snagov, dar să renunțe? Nu, e săracul prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri, dar nici așa nu mai are direcție să iasă măcar prin găurile astea mari.

El se va trezi când va fi foarte târziu. Se va trezi cu încă un copil pe cap. Eu construisem pentru omul ăsta ceva unic. Eu m-am chinuit cu omul ăsta să îl aduc pe glorie, pe cele mai înalte trepte și l-am adus”, a spus a mai spus impresara în podcast.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel