Laurențiu Reghecampf, primele declarații după scandalurile apărute. Soțul Anamariei Prodan a răbufnit: „Este ultimul avertisment”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Laurențiu Reghecamp a răbufnit, în urma tuturor scandalurilor în care a fost implicat.

Lurențiu Reghecampf nu s-a mai putut abține și a decis să pună piciorul în prag. Sătul de toate speculațiile apărute în ultima perioadă legate de familia sa, soțul Aneimaria Prodan a decis să lămurească toată situația. Acesta a infirmat toate zvonurile apărute și declarat că nu o să mai permită nimănui să îl pună pe el și pe familia sa într-o lumină proastă.

Mai mult decât atât, acesta a ținut să precizeze faptul că familia sa este în continuare foarte unită și că nimeni nu o să reușească să distrugă ceea ce el si familia sa au cladit o viață întreagă.

 

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.

Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integra și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a declarat aurențiu Reghecampf pentru spynews.

Citește și: Anamaria Prodan, motivul pentru care nu se mai afișează cu Laurențiu Reghecampf: „Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel