Laurențiu Reghecampf, primele declarații despre fotografiile în care Anamaria Prodan apare goală: „Am şters mail-urile”

Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, instagram

Laurențiu Reghecampf face lumină în cazul fotografiilor în care Anamaria Prodan apare goală. 

În urmă cu câteva zile în mediul online au apărut mai multe fotografii cu Anamaria Prodan dezbrăcată. Sexy-impresara a luat foc atunci când a văzut imaginile și a explicat că acele fotografii au fost făcute chiar de către ea în fața oglinzii după un antremanent la sală. Anamaria Prodan a dezvăluit că a trimis acele poze incendiare soțului ei, pe adresa de e-mail. 


Impresara a luat imediat initiațivă pentru a afla cine a putut trimite mai departe acele fotografii cu ea. Anamaria Prodan a aflat deja cine este autorul acelui gest controversat, dar nu vrea să dezvăluie numele. 


Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că acele fotografii chiar i-au fost trimise lui pe mail, dar le-a șters imediat după ce le-a văzut. Antrenorul spune că o încurajează pe Anamaria Prodan pentru a afla cine a fost vinovat pentru trimiterea acelor poze indecente. 


„V-am spus şi vreau doar să ascultaţi două secunde. Pozele de care discutaţi dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. În următoarea secundă am şters mail-urile. Se poate vedea în secunda doi, iar eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere pentru a afla cine a primit şi de ce a primit aceste poze. Nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut în acest demers”, a spus în direct Laurențiu Reghecampf, potrivit Libertatea.ro.


Anamaria Prodan spune că se va asigura ca persoana care a trimis acele fotografii să plătească scump pentru acel gest. 


„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris.Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

 

Citește și: Nicoleta Luciu a dat cărțile pe față. Vedeta a oferit primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel