Nicoleta Luciu a dat cărțile pe față. Vedeta a oferit primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Luciu, foto Instagram
Descriere foto: Nicoleta Luciu, foto Instagram

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au oferit primele declarații după ce s-a zvonit că vor divorța la notar.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au făcut nunta în 2012 și au împreună patru copii. Căsnicia lor nu a fost lipsită de momente critice, dar au reușit să treacă peste. Ba mai mult, vedeta a fost nevoită să se lupte cu infidelitățile soțului, dar de dragul copiilor a reușit să treacă peste și să își ierte partenerul de viață. 


Recent, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar urma să divorțeze. Potrivit Spynews.ro apropiații cuplului ar fi dezvăluit că Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo ar urma să divorțeze la notar. Ce spun cei doi despre informațiile apărute în presă?


„Nu divorțez. Nu este adevărat!”, a declarat Nicoleta Luciu, în exclusivitate pentru Click!


Chiar și soțul ei a spus același lucru, ba mai mult a fost curios să afle de unde au apărut aceste zvonuri, despre care el spune că sunt complet neadevărate. 


„Nu e adevărat! Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”, a spus și Zsolt Csergo.

 

În urmă cu câțiva ani, soțul brunetei, afaceristul Zsolt Csergo a avut o aventură cu o antrenoare de fitness. Nicoleta Luciu a vrut să divorțeze, dar cei patru copii au făcut-o să îi mai dea o șansă bărbatului. 


„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii.


Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit Wowbiz.


În anul 2013, la doar câteva luni de când a aflat de aventura soțului ei, Nicoleta Luciu a explicat motivul pentru care a decis să îi mai dea acestuia o șansă. 


„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu.


Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime”, a declarat Nicoleta Luciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel