Laurențiu Reghecampf, cuvinte jignitoare la adresa Anamariei Prodan: Face lucruri care o să-i dăuneze

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Laurențiu Reghecampf a răbufnit. Antrenorul a adus cuvinte grele la adresa fostei sale soții. 

Laurențiu Reghecampf nu a mai rezistat jignirilor și acuzațiilor primite din partea Anamariei Prodan și a ieșit în față pentru a-și apăra imaginea.

Laurențiu Reghecampf a mers în podcastul lui Cătălin Măruță unde a făcut dezvăluiri șocante despre fosta lui soție și i-a adus jigniri grave. Antrenorul Universității Craiova s-a arătat profund deranjat de cele spune de Anamaria Prodan în spațiul public, iar acum vrea să îi dea replica. 


„E plină de ură, de răutate, de mojicie. Vorbește foarte urât. Face lucruri care o să-i dăuneze, la un moment dat lui Bebe. Până la urmă, eu sunt tatăl lui, indiferent de cum aș fi, sunt tatăl lui. Cum mi-ar sta mie, acum, Laurențiu Reghecampf, să vin să spun ce știu despre Anamaria. Sunt 15 ani, știu și eu multe. N-aș putea să fac niciodată așa ceva. Cum să vorbesc eu de mama lui?!”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la Acasă la Măruță.


Laurențiu Reghecampf, despre fosta soție: Eu am luat-o Anamaria Dumitrescu


Laurențiu Reghecampf este deranjat de spusele fostei soții, care vrea să îl treacă pe fiul ei pe numele de Prodan. Antrenorul a dezvăluit că în momentul în care s-au căsătorit, impresara era numită Anamaria Dumitrescu, după fostul ei soț, Tiberiu Dumitrescu.


”Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu”, a spus Laurențiu Reghecampf despre secretul încă soției sale.

 

Anamaria Prodan: L-am prins iar furând din casă

Anamaria Prodan susține că fostul ei soț a fost umilit de Corina Caciuc și chiar lovit de către ea. Vedeta a postat un mesaj pe care Laurențiu Reghecampf i l-ar fi trimit amantei după ce a fost prin de impresară.


”Limbricul Reghe îi scria amantei ascuns fiind într-o cămăruță a unui salon de tuns din Dubai, unde se țineu găleți, mături și dezinfectanți. L-am prins iar furând din casă și amanta nu îl mai primea. Zilnic vă ofer o pastilă de-ale lui Reghe limbă de aur sau gâscă de aur. Așa nefericit era acasă cu familia că se tăvălea după fiecare escapadă când era prins de nevastă și de copii”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

 

Citește AICI continuarea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel