Anamaria Prodan neagă zvonurile despre divorț. Ce spune impresara despre relația cu soțul ei: „Nu mor caii când vor câinii”

Data publicării:
Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

După ce, ieri, Laurențiu Reghecampf a afirmat că va divorța de Anamaria Prodan, sexy impresara vine cu declarații uimitoare acum. 

Lurențiu Reghecampf anunța ieri că divorțează de Anamaria Prodan, după 13 ani de mariaj. Lumea showbiz-ului a rămas uimită la aflarea acestei vești și nimeni nu a putut crede că de la o familie atât de unită și frumoasă, s-ar putea ajunge atât de rapid la un divorț. Mai ales că în urmă cu două săptămâni cei doi au organizat o petrecere cu fast pentru reînnoirea jurămintelor de căsătorie. 


„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit FANATIK.


Anamaria Prodan susține că soțul ei a glumit și nu este adevărat că divorțează. Aceasta spune că au o relație minunată și nu au motiv de despărțire. 


„Draga mea, Teo, știi cât de mult te iubesc și știi cât te apreciez și când m-au sunat reporterii tăi mă gândeam așa, că dacă era ceva serios vreodată, erai printre primii mei prieteni care aflau, prieteni de suflet. Tu știi cine este Laurențiu Reghecampf, știi că e numărul 1 plus, plus, infinit, știi cine sunt eu, ce copii am și ce familie și cât de mult am muncit ca să ajungem unde suntem. 


Și nici nu am să permit nimănui din momentul ăsta să mai comenteze ceva sau să mai facă subiecte. Sau dacă le vor face, o să le zic doar atât: Să dea Dumnezeu să aveți parte toată viața numai de banii pe care i-ați obținut făcând aceste articole. Și eu când zic ceva, Dumnezeu mă ascultă. Exact cum am spus și spun de fiecare dată, familia mea, Reghecampf - Prodan este numărul 1! 


Mai mult, uite, roagă-i tu așa, din partea mea, să mai aștepte puțin până divorțăm. Că au așteptat 15 ani, cred că mai au puțină sau multă răbdare. Dar nu mor caii când vor câinii. Te iubesc”, a declarat Anamaria Prodan, pentru emisiunea "Teo Show", de la Kanal D.

 

Citește și: Andreea Tonciu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Nu pot să cred că divorțează”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel