Laurențiu Reghecampf a fost acasă la Anamaria Prodan: ”A stat 15 minute”. Despre ce au discutat cei doi

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf chiar în propria ei locuință.

Anamaria Prodan este în plin proces de divorț cu Laurențiu Regehcampf. Chiar dacă lucrurile păreau a fi destul de tensionate între cei doi, impresara a dezvăuit recent faptul că s-a întâlnit cu fostul ei partener de viață și, nu oriunde, ci în vila în care aceștia au locuit pentru atâția ani de zile. Mai mult, aceasta a mărturisit și care era a fost atitudinea celebrului antrenor, după ce a pășit pragul vilei luxoase.

”Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ”, a zis Anamaria Prodan, potrivit spynews.

Anamaria Prodan, în război cu Laurențiu Reghecampf: ”O să îl execut silit”. Adevărul despre problemele cu banii

Anamaria Prodan l-a iertat de multe ori pe Laurențiu Reghecampf

Mai mult, impresara spune că a încercat de multe ori să-și ierte soțul, însă greșelile pe care le-a făcut nu mai pot fi reparate în niciun fel.

”Este o vorbă care spune totul << Ciorba reîncălzită nu mai e la fel>>. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același”, a mai zis ea.

De asemenea, aceasta mărturisește faptul că nu mai vede în viitor nicio legătură cu Launțiu Reghecampf și încearcă să păstreze în memorie amintirile frumoase pe care le are lângă el, chiar dacă acestea au fost umbrite de multe lucruri negative.

”Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, mai spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, imagine de INFARCT. Sexy impresara s-a pozat în lenjerie intimă: „Eu sunt Anamaria Prodan” FOTO

Impresara face bani de pe urma divorțului de Laurențiu Reghecampf

După 13 ani de căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună punct poveștii de dragoste. De aici au urmat foarte multe scandaluri, ce s-au transformat într-un adevărat război. Acum, în timp ce fostul ei partener și-a întemeiat deja o nouă familie, Anamaria Prodan are de gând să se relanseze sub un nou concept. Aceasta va ține discursuri motivaționale în mai multe orașe din țară, unde va povesti experiențele dure cu care s-a confruntat până acum. 

„Voi începe turneul Eu sunt voi. Echipa mea se ocupă acum de organizare, vom merge în fiecare oraș din țară și vom avea discursuri motivaționale. I-am zis Eu sunt voi pentru că, în momentul în care tragi linie, eu nu sunt nici intangibilă, dar nici de sticlă, nu sunt altceva decât un om care a muncit toată viața mea ca să ajung cineva. De aceea, eu sunt ei. E firesc să vorbesc despre eșecuri, despre urcușuri, despre căderi și despre victorii… Lumea trebuie să înțeleagă că nu este o gaură în cer și că nu se întâmplă absolut nimic în momentul în care te trădează omul de lângă tine sau în momentul în care ceva nu iese cum ai plănuit. Orice șut în fund este un pas înainte!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel