Laurențiu Duță, poveste de dragoste ca în filme. Și-a cunoscut soția în școala generală: „Destin. Cea mai frumoasă fată din Năvodari”

Data actualizării: | Data publicării:

Laurențiu Duță și soția sa împlinesc 30 de ani de relație. Se iubesc din copilărie, iar viața și celebritatea nu au făcut decât să le sudeze și mai bine relația.

Laurențiu Duță este cunoscut publicului ca membru al trupei 3 Sud Est și compozitor al unor piese devenite hit-uri, dar foarte puțini știu despre Laurențiu Duță că este pasionat de sport și că a fost campion județean la judo, la categoria 37 de kilograme.

Este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cu 3 Sud Est câștigând o serie de premii muzicale, ceea ce le-a adus membrilor grupului  titulatura de “regii muzicii dance”. În 2008, membri 3 Sud Est au șocat fanii cu destrămarea trupei, însă în 2014 au revenit pe scenă, în aceeași formulă.

Laurențiu Duță este și producător muzical, de numele său se leagă succesul trupelor Animal X și Candy, a compus hit după hit pentru cei mai cunoscuți artiști români.  Artistul este căsătorit cu iubita sa din liceu, dar pe care a cunoscut-o în școala generală. Cei doi am împreună o fiică. 

Într-un interviu pentru Fanatik, artistul a povestit cum și-a cunoscut soția. 

„Cred că destin. Povestea noastră este destul de interesantă. Prima dată când am văzut-o pe soţia mea eram doi copii. Ne-am cunoscut la o serbare la şcoala unde învăţam amândoi. Mama ei m-a rugat să o acompaniez cu chitara, cânta cântecul lui Cătălin Crişan, “Vorbeşte marea”. Atunci am văzut-o pentru prima oară, eu eram clasa a şasea sau a şaptea, ea a patra sau a cincea. I-am reţinut chipul şi de fiecare dată când ne intersectam prin oraş, ne salutam. Nici prin cap nu-mi trecea că o să fim împreună. Ea mă admira în schimb, dar pentru că eram doi copii, nu mi-a spus atunci.

„Cea mai frumoasă fată din Năvodari”

În clasa a opta câştigasem festivalul Cântarea României, iar cei de la şcoala nr.1 au pus o fotografie cu mine la panoul de onoare. Ulterior, mi-a povestit soţia mea, că mergea la panoul de onoare doar să se uite la fotografia mea. Mai târziu, prin clasa a noua sau a zecea, amândoi fiind fani Michael Jackson, ne-am întâlnit la un fan club în Năvodari. Acolo am revăzut-o şi mi s-a părut cea mai timidă din gaşca de fete care erau acolo. Tocmai chestia asta m-a atras atunci, era foarte tăcută şi timidă. Evident şi chipul ei, are ochi foarte frumoşi.

Ţin minte că am întrebat-o atunci şi pe sora mea, care era destul de pretenţioasă în materie de fete. Când i-am zis de Ianula, culmea se cunoşteau, mi-a zis că este cea mai frumoasă fată din Năvodari, iar asta mi-a dat curaj.

Şi uite aşa, i-am cerut prietenia pe 2 septembrie 1993, i-am semnat un disc mic de vinil pe care l-a păstrat până astăzi. Pe el scria „Cu simpatie, de la Laurenţiu Duţă pentru Ianula”. Şi de atunci am rămas împreună. Anul acesta împlinim 30 de ani de relaţie, suntem împreună de când eu aveam 17 ani, iar ea avea aproape 15 ani”, a povestit Laurențiu Duță pentru Fanatik. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel