Laurențiu Cazan, adevărul despre relația cu Christina Aguilera: Erau niște probleme acolo, așa că m-am retras

Data publicării:
Laurențiu Cazan, adevărul despre relația cu Christina Aguilera. Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Laurențiu Cazan, adevărul despre relația cu Christina Aguilera. Colaj Foto Facebook

Laurențiu Cazan vorbește despre relația pe care a avut-o cu artista internațională Christina Aguilera. 

Laurențiu Cazan și Christina Aguilera s-au întâlnit pentru prima dată în 1997, când tânăra artistă participat la Festivalul Cerbul de Aur, din Brașov. În acel moment, vedeta avea doar 17 ani, era la începutul carierei, iar publicul nu i-a recunoscut talentul. 

„Mulți dintre ziariști au jignit-o, și-au bătut efectiv joc de ea. Le-am și zis: ”Greșiți! Ce o să spuneți dacă, peste vreo doi ani, și chiar am zis cifra asta, va fi o mare stea?”. Credeau că, eu fiind și cetățean olandez, o laud pentru că îi iubesc pe americani. Am fost singurul care stătea zilnic de vorbă cu Christina, care o încuraja, nimeni în afară de mine nu are nicio poză cu ea, de la Brașov, pentru că nimeni nu o băga în seamă. Îi și spuneam impresarului ei: ”Ai venit cu fetița asta, îți dai seama ce talent e? În doi ani o să ajungă o mare vedetă a Americii”, a declarat Laurențiu Cazan pentru Ego. 


Christina Aguilera nu a luat niciun premiu la Cerbul de Aur

Artistul spune că a acrezut în talentul cântăreței încă din prima clipă. Din păcate publicul și juriul de la Cerbul de Aur nu au considerat că aceasta era suficient de talentată pentru a lua un premiu. 

„Din păcate, nu doar că nu a câștigat trofeul, dar nu a luat niciun premiu. Ciudat este că, în juriul Festivalului ”Cerbul de Aur”, erau și foarte mulți compozitori străini, americani, germani, și, cu toate acestea, nimeni nu a crezut în talentul ei. Ei aveau cumva dreptate, îmi tot spuneau că face prea multă improvizație pe voce. Dar, avea doar 17 ani…


Ce relație a avut Laurențiu Cazan cu Christina Aguilera

Laurențiu Cazan, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit că a fost extrem de apropiat de artistă și de familia acesteia, însă spune că nu s-a pus problema de o relație amoroasă, artista fiind la vârsta adolescenței la vremea respectivă. 

”După ce s-a întors în America, am vorbit mai mult cu mama ei, Maria, era pianistă, dar și cu sora ei, cu Rachel, pe ele le mai întrebam despre Christina. Erau niște probleme acolo, așa că m-am retras. Tatăl ei nu este de fapt tatăl ei biologic, am vorbit și cu el puțin. Acum, ea este la nivelul la care este, este înconjurată de o armată de oameni, nu am vrut să o deranjez. Între noi nu a fost o poveste de dragoste, ea avea doar 17 ani. Mi-era dragă, așa, ca artistă. Era micuță, nu era o divă, era o drăguțică, eram impresionat de cum cânta, nu era lansată atunci. Mă și gândeam: ”Doamne, de unde are forță, de unde așa voce, dintr-un trup firav?”, a mai spus Laurențiu Cazan pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel