Laura Onilă, în moarte clinică 45 de minute: ”Pe masă era trupul meu, eu eram deasupra”

Laura Onila și Mihai Onila
Descriere foto: Laura Onila și Mihai Onila

Laura Onilă, soția lui Mihai Onilă, a povestit despre experiența dintre viață și moarte, trăită în timp ce era în moarte clinică.

Soția lui Mihai Onilă a povestit în emisiunea ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV despre o experiență trăită în urmă cu 5 ani. 

”În 2018, pe 18 iulie, ne pregăteam să venim în vacanță în România. Soțul (n.r. fostul soț) se grăbea și nu păstra distanța, deși l-am rugat să fie atent. Bineînțeles ca m-a ignorat. Undeva în Ungaria simțeam că va fi impactul. Cu ceva vreme înainte am simțit că va fi impactul. Mi-am scos inelele și mi-am făcut un selfie. Nu pot să spun de ce am făcut asta. Dar eram pregătită și s-a întâmplat. Impactul nu l-am simțit fizic. L-am văzut pe undeva de deasupra. Nu am simțit nicio durere. Am văzut tirul cu care ne-am impactat și după mult timp am reintrat în trup. Nu simțeam nicio durere. M-am uitat dacă copiii sunt ok, fostul soț. Cred că mi-am pierdut conștiința, pentru că pierdusem foarte mult sânge. Între tp au venit cadrele medicale. M-au transportat la spital. M-au operat de urgență, dar într-un mod greșit. La 3 zile după operație am făcut speticemie. Aveam asigurare medicală. După 3 zile am chemat un medic cu elicoperul din Belgia. M-a repatriat în Belgia. Acolo m-au operat de urgență. A durat 13 ore. Pierdusem mult sânge și cu speticemia, am făcut stop cardiorespirator. În timpul operației, practic, am ieștit din trup. Mă vedeam pe mine. Nu conștientizam nimic. M-am văzut pe masă, nu înțelegeam de ce sunt acolo. Vedeam medicii, cumva din lateral. Pe masă era trupul meu, eu eram deasupra. Auzeam vocile medicilor ca prin apă, ca un ecou și conștientizam că sunt spiritul și m-am speriat. Aveam un string energetic care mă ținea legată de trupul meu. Există o spirală de lumină. E o multitudine de imagini din viața trăită până atunci. Imaginile trec foarte repede, astfel că timpul de până atunci trece în câteva secunde.

Îți vezi viața ca și experiențe din diferiți ani, diferite etape - chiar de când eram copil. Chiar vedeam imagini cu un alt trup. Știi că ești tu, dar nu recunoști acel corp, că ești legat cu acel string de trupul tău actual. Vedeam și alte entități dar nu știam să traduc acele entități și aveam țintă să merg spre ele, dar nu am aveam țintă să merg acolo. Am auzit vocea tatei. Mă striga, dar eu nu îi răspundeam. Abia a treia oară am auzit și atunci am conștientizat că am familie, copii. Coborârea a fost de la stânga către dreapta. Ieșirea din trup e atât de ușoară și liniștitoare, dar coborârea în trup e grea. E ca și când m-aș fi arucat de la etajul 10 direct pe ciment. M-am trezit într-o cameră în care erau 2 grade. Am stat în moarte clinica 45 de minute. Un meidc mi-a spus: «Unde ai plecat? Ne-am chinuit să te readucem la viață.» Și în acea cameră am trăit o altă experiență. Aveam un medic care statea nonstop. Camera avea o ușă metalica ce se deschidea cu card. Și s-a deschis ușa, deși nu o deshisese nimeni. Și a intrat tata. S-a așezat în spatele meu și simțeam cum îmi mângâie părul, șuviță cu șuviță. Apoi, după 24 de ore, am fost transferată în salon. Subiectul ăsta e destul de sensibil pentru mine și cred că pentru orice care a experimentat ieșirea din corp. Poate oamenii consideră că ești nebun. Dar încerc, ușor-ușor, să povestesc experiențele mele, că ele sunt încă de la vârsta de 8 ani. Încă de atunci vedeam entități.”, a povestit Laura Onilă, în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 Martie 2023, 16:03 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience