Laura Lavric, protagonista unui nou scandal. De ce s-a certat artista cu Lorenna: „Este foarte supărată pe tigaia mea”

Data publicării:
Laura Lavric și Lorenna, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Laura Lavric și Lorenna, sursa instagram/ colaj foto

Laura Lavric este implicată într-un nou scandal, de data aceasta alături de cântăreața Lorenna.

După scandalul pe care l-a avut cu sora ei, Laura Lavric este implicată într-un alt scandal cu Lorenna, una dintre cântărețele de muzică populară din noua generație. Blondina este cea care a dezvăluit motivul conflictului. Aceasta a declarat de la ce a pornit totul. Potrivit acesteia, conflictul a început de la faptul că Lavric este deranjată de melodia care a făcut-o celebră pe Lorenna, ”Ia tigaia, na tigaia”.

„Nu vreau să aprind mai tare flacăra scandalului. Vă pot spune că are legătură cu noi artiștii. Noi din generația mai tânără îi respectăm pe cei din Generația de Aur. Sperăm să nu fim puși la zid de ei. Am aflat că doamna Laura este foarte supărată pe tigaia mea, spunând că nu se pupă cu folclorul”, a declarat Lorenna la Antena Stars.

Laura Lavric ar fi fost atât de supărată pe stilul abordat de interpretă încât ar fi evitat să participe la aceeași emisiune unde era invitată și Lorenna.

„Am aflat ulterior că la o emisiune a impus regula că dacă vin eu nu mai merge. Nu mai vreau să aprind nicio scânteie. Aflând că doamna Laura este foarte supărată, eu mi-am cerut scuzele de rigoare. Mi-am cerut scuze pentru vârsta pe care o are, pentru carieră. Eu respect tot ce face și tot ce fac colegii mei. Îi respect. Nu este vorba de niciun conflict din trecut”, a explicat interpreta.

Citește și: Laura Lavric nu vrea să mai audă de sora ei: „Acum își cere iertare, dar nu îi mai răspund la telefon”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel