Laura Lavric nu vrea să mai audă de sora ei: „Acum își cere iertare, dar nu îi mai răspund la telefon”

Data publicării:
Laura Lavric, foto TVR
Descriere foto: Laura Lavric, foto TVR

Laura Lavric a fost implicată în urmă cu câțiva ani într-un scandal monstru cu propria ei soră. Ce relație au în prezent cele două?

Laura Lavric a suferit enorm după ce sora ei a acuzat-o, în urmă cu mai mulți ani, că ar practica prostituția. Interpreta de muzică populară a primit acuzații și jigniri grave din partea surorii ei, iar acum spune că nu o poate ierta. Chiar dacă sora artistei își dorește împăcarea, Laura Lavric susține că a suferit enorm de mult și nu poate trece peste necazurile pe care sora ei le-a provocat. 


”Cel mai mult am suferit când a spus soră-mea despre mine că am făcut prostituție. E ceva ingrozitor. Acum își cere iertare, dar nu îi mai răspund la telefon. Nu e posibil așa ceva. Își cere iertare. În sufletul meu este iertată, pentru că este un păcat sa porți ură, dar nu am sa uit asta, iar pentru mine ea nu mai există, în casa mea nu o mai vreau. A fost cel mai mare necaz de la care mi s-a tras și tensiunea. Cuvintele m-au durut. Dacă vin de la un dușman, dor, dar de la propria soră… ea a fost rea de mică”, a spus Laura Lavric la Antena Stars.


Laura Lavric spune că sora ei ar fi fost invidioasă pe succesul ei și de aceea a iscat acel scandal mediatic. Chiar dacă tatăl vedetei a rugat-o să o ierte, artista spune că nu poate reveni la sentimente mai bune cu aceasta. Interpreta de muzică populară s-a îmbolnăvit din cauza acelor acuzații și i-a fost mult timp rușine să iasă în public. 


”M-am îmbolnăvit din cauza șocului. Nu îmi venea să ies din casă. Toată lumea a fost alături de mine. Nu poți să crezi, adică cum să fac prostituție la 70 de ani și știi numai tu? Eu cântam în America la români și nu s-a auzit niciodată nimic și șții numai tu. Ea m-a urât pentru ce sunt eu. Tata mi-a zis că mă invidiază pentru ce sunt eu și mi-a cerut să o iert pentru ceea ce este ea. Nu am crezut-o capabilă de o așa batjocoră. Pentru mine nu este nimeni. Nimeni nu a scris de rău de mine. Toată lumea era șocată. Vreau să spun că m-am trezit cu pete albe pe față de ziceam că nu mai pot să ies pe scenă”, a mai spus interpreta de muzică populară.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel