Laura Lavric, atac dur la adresa cântărețelor care apelează la operațiile estetice: ”Sunt de acord să-ți mărești buzele, dar nici să arate ca doi crenvurști”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Laura Lavric și-a exprimat opinia despre generația nouă de artiști.

Laura Lavric este una dintre numele consacrate ale muzicii populare, care nu a uitat nicio clipă de tradițiile și de obiceiurile ale acestui stil muzical. Ajunsă la vârsta de 75 de ani, artista este un adevărat exemplu pentru tânăra generație, menținându-se într-o stare fizică excelentă. Totuși, aceasta spune că nu operațiile estetice sunt secretul frumuseții sale, având valori diferite față de artistele tinere din ziua de astăzi. 

”Dacă vor să aibă o față modernă, e problema lor, eu personal nu mi-aș face operații estetice, parcă devii caraghios. Ar trebui să-și păstreze naturalețea. Sunt de acord, când unele se nasc cu niște defecte să se retușeze, mai ales dacă ai un nas acvilin. Sunt de acord să-ți mărești și buzele, dacă le ai prea subțiri, dar nici să arate apoi ca doi crenvurști. La urma-urmei, fiecare face ce vrea cu corpul ei”, a declarat Laura Lavric potrivit ego.ro 

Saveta Bogdan, ALIMENTELE din bucătărie care o ajută să scape de riduri: ”Aplic pe fața curată și las o oră” EXCLUSIV

Laura Lavric, în opinci pe scenă

Mai mult, artista de muzică populară spune că a păstrat și tradiția de a purta mereu opinci pe scenă, și nu tocuri înalte, așa cum obișnuiesc să încalțe majoritatea cântărețelor din ziua de azi. 

 ”Eu cânt mai mult încălțată în opinci, așa cum purtau, pe vremuri, bătrânii noștri. Cei cu bani purtau ghete făcute pe comandă, iar femeile încălțau pantofi, dar decenți, nu cu toc cui și nici ascuțiți în față. Plus că trebuia să ai o ținută mai cuminte”, ne-a mai declarat Laura Lavric, pentru Ego.ro.

Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”. Cu cine se înțelege artista din domeniul muzical EXCLUSIV

”Am multe nunți”

Laura Lavric a fost și rămâne în continuare una dintre cele mai contacte artiste pentru evenimentele private. Artista spune că are vara plină, însă nu a dorit să dezvăluie și tariful pe care îl cere pentru a onora cântările private.

”Ce mi-ar mai plăcea să cânt și la mare, dar n-am cum. În weekend-uri, am multe nunți, și, ca să merg la mare, de la Iași, pentru câteva zile, cu trenul, drumul este foarte obositor. Nu spun cât iau, nu e frumos. Cine vrea să îi cânt la nuntă să mă sune și negociem.”, a continuat aceasta. 

Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile de înfrumusețare. ”Apelez la estetician. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă” EXCLUSIV

La ce trucuri de înfrumusețare apelează Laura Lavric

”Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj. Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie. Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă”, declara ea în urmză cu ceva timp, pentru impact.ro.

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel