Laura Dincă, prima reacție după despărțirea de Cristian Boureanu. Care este motivul separării

Data publicării:
Cristian Boureanu și Laura Dinca, foto Facebook
Descriere foto: Cristian Boureanu și Laura Dinca, foto Facebook

După ce Cristian Boureanu a declarat oficial despărțirea de Laura Dincă, tânăra de 25 de ani a avut și ea o primă reacție.

Vestea că Laura Dincă și Cristian Boureanu se despart a lovit ca o bombă showbiz-ul românesc. După ce, în ultima perioadă s-a vehiculat că între cei doi lucrurile nu mai merg la fel de bine ca la început, acum, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Tânăra și afeceristul au format timp de șapte ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, chiar dacă între aceștia exista o diferență de vârstă mare.

Cristian Boureanu a confirmat ieri despărțirea, însă nu a oferit prea multe detalii privind acest subiect.

“După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau”, a spus afaceristul pentru Antena Stars.

 Laura Dincă și Cristian Boureanu aveau planuri de nuntă și își doreau foarte mult să își întemeieze o familie. La scurt timp după ce afaceristul a declarat separarea de Laura, tânăra a avut și ea prima reacție. Bondina a mărturisit că nu se mai înțelegeau, motiv pentru care au ajuns la concluzia că cel mai bine este să fiecare să meargă pe drumul său.

“Ne-am despărțit că nu se mai putea. Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta”., a spus Laura Dincă pentru Playtech.ro.

 

Citește și: Gabriela Cristea a renunțat la inhibiții. Vedeta s-a fotografiat într-un costum transparent: "Până în toamnă voi fi chiar bine"/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel