Gabriela Cristea a renunțat la inhibiții. Vedeta s-a fotografiat într-un costum transparent: "Până în toamnă voi fi chiar bine"/ FOTO

Data publicării:

Gabriela Cristea și-a surprins fanii, după ce s-a fotografiat într-un costum transparent extrem de mulat.

Gabriela Cristea  este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se poate lăuda și cu o familie superbă. Prezentatoarea TV  este mămica a doi copii, iar sarcinile și-au pus amprenta asupra corpului acesteia, motiv pentru care a decis să se pună pe treabă petru a scăpa de kilogramele în plus.

Pe lângă faptul că vedeta ține o dietă echilibrată, aceasta le-a dezvăluit fanilor că apelează la ajutorul mai multor proceduri de modelare corporală.

Recent, soția lui Tavi Clonda a mers la salonul de înfrumusețare pentru a continua lupta împotriva kilogramelor nedorite. Vedeta s-a fotografiat într-un costum modelator, transparent, care i-a scos în evidență silueta. Gabriela Cristea nu s-a sfiit  să le prezinte tuturor felul în care arată corpul său acum și s-a declarat mulțumită de rezultate.

„Chiar dacă e sâmbătă, copiii sunt cu Tavi, iar eu am venit să mă ocup de mine. Încep să se vadă rezultatele pentru că țin și o dietă echilibrată, folosesc și niște picături care-mi inhibă pofta de mâncare și fac și proceduri. Începe să se vadă, oricum, cred că până în toamnă voi fi chiar bine”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Instagram.

 

Gabriela Cristea, criticată de fani

 

Pe lângă laudele pe care le primește de la fani, aceasta are și parte de critici. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când prezentatoarea TV a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. În pozele publicate, fanii au observat că ea este mult prea slabă față de realitate, ba chiar panoul publicitar din spatele ei este strâmbat din cauza editării.

„Oare când te vede lumea in realitate ca de fapt ești de doua ori mai mare decât in pozele ce le pui pe social media nu e șocul mai mare? De fapt tu dai ocazia oamenilor sa vorbească despre aspectul tău fizic prin cea ce afișezi când te văd in realitate au un șoc”,

„Vrei să zici că ești așa slabă? Ai strâmbat panoul de atâta „slăbire” ”, „Pune mâna și slăbește femeie , dacă tot ești așa obsedată sa fi slaba ! Editezi pozele alea de le ia naiba ”, „ai da o masa de fotoshop…deja este enervanta ,chiar crezi ca cineva crede ca esti asa slaba..pe bune acuma”, „Nici în vise nu arăți așa! Măcar nu m-ai fă Live-uri, acolo nu poți modifica nimic! „, au fost doar o mică parte dintre reacțiile acide primite de Gabriela Cristea de la internauți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel