Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară: Nu știu la ce să mă aștept

Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi a dezvăluit cum vrea să nască al treilea copil.

Laura Cosoi va aduce pe lume a treia fetiță, în mai puțin de o lună. Chiar dacă este deja la a treia sarcină, vedeta spune că se simte extraordinar, păstrându-și tot timpul zâmbetul pe buze. Mai mult, la vârsta de 40 de ani, Laura Cosoi se gândește să nască tot natural, dacă fizicul o ajută.

"Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme. Camera o avem gata pregătită, de la cealaltă fetiță, Rita. Voi dormi eu cu bebelușul în cameră pe perioada cât îl voi alăpta. Mă văd mamă de trei copii. Nu mi se pare greu. Am experiență acum" , a declarat Laura Cosoi, potrivit click.

Cum se simte Laura Cosoi

Vedeta are totul pregătit și așteaptă cu nerăbdare ca al cincilea membru al familiei să-și facă apariția. Aceasta a declarat faptul că este într-o stare excelentă și nu privește maternitatea ca pe o povară, ca alte mămici.

"Mă simt foarte bine la a treia sarcină. Nu știu la ce să mă aștept de la trei copii, dar vom vedea. Mă ajută și Cosmin foarte mult. Am totul gata pregătit, pentru maternitate. Sunt foarte fâșneață și acum. Mie îmi priește foarte tare maternitatea!

Am avut parte și de bune și de rele pe perioada pandemiei, însă se compensează. Am reușit să trec cu bine peste toate și acum așteptăm cu nerăbdare să vină pe lume bebelușul", a mai spus vedeta.

Cei doi părinți și-au dorit foarte mult al treilea copil

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și așteptau foarte mult venirea celui de-al treilea copil pe lume, după cum scria chiar Laura Cosoi pe blogul ei.

"10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm că la vara să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioara, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem.

M-au întrebat unele persoane dacă nu ne doream și un băiat. Din punctul acesta de vedere, și eu și Cosmin am gândit de fiecare dată la fel – ne dorim ce ne dă Dumnezeu și ne bucurăm să fie copilul sănătos! Cum am putea să spunem altfel când lucrul asta nu poate fi controlat? :) Până una-alta, mi se pare idilic, de poveste, să avem 3 fetițe și totul pare că se întâmplă cu un sens. Parcă acum înțelegem mai bine rostul vieții noastre, ne simțim mai împliniți, pentru că, indiferent ce altceva vom face, copiii sunt cea mai mare încununare a iubirii dintre noi. Îmi doream sarcina aceasta și, mai devreme decât mă așteptăm, visul mi s-a împlinit.", spunea Laura Cosoi.

Citește și: Laura Cosoi, apariție nud direct din cabina de duș. Vedeta și-a uimit faniiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel