Laura Cosoi, apariție nud direct din cabina de duș. Vedeta și-a uimit fanii

Data publicării:

Laura Cosoi și-a uimit fanii prin ultima poză pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi s-a pozat în diferite ipostaze ce i-au scos burtica la vedere, de când a aflat că este însărcinată. De data aceasta însă, vedeta și-a uimit fanii printr-o apariție inedită. Aceasta a pozat nud, în interiorul unei cabine de duș. Fotografia este însă blurată, lăsând să iasă în evidență doar burta viitoarei mămici. Atașat acestei poze, ea a a pus descrierea "Viitorul".

Laura Cosoi va deveni mămică pentru a treia oară

La 40 de ani, vedeta se poate mândri cu o familie perfectă, care în mai puțin de două luni se va mări. Actrița, împreună cu Cosmin Curticăpeanu au deja două fete, iar acum o așteaptă pe a treia.

Laura Cosoi a povestit, pe blogul personal, cum se simte la cea de-a treia sarcină și care sunt cele mai mari provocări cu care s-a confruntat până acum. 

„10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm că la vara să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioara, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem.

M-au întrebat unele persoane dacă nu ne doream și un băiat. Din punctul acesta de vedere, și eu și Cosmin am gândit de fiecare dată la fel – ne dorim ce ne dă Dumnezeu și ne bucurăm să fie copilul sănătos! Cum am putea să spunem altfel când lucrul asta nu poate fi controlat? :) Până una-alta, mi se pare idilic, de poveste, să avem 3 fetițe și totul pare că se întâmplă cu un sens. Parcă acum înțelegem mai bine rostul vieții noastre, ne simțim mai împliniți, pentru că, indiferent ce altceva vom face, copiii sunt cea mai mare încununare a iubirii dintre noi.

Îmi doream sarcina aceasta și, mai devreme decât mă așteptăm, visul mi s-a împlinit. Ca o curiozitate – deși cred că nimic nu e întâmplător pe lumea asta – cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie. Dar, bineînțeles, nașterea naturală nu o poți controla. Rita a venit pe lume bine și sănătoasă la termen. Să vedem cum va fi de dată asta. Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! Asta nu știu cum o s-o fac. O să-ncerc să „mă abțin”!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel