Laura Cosoi, devastată după moartea mamei sale: „Sunt într-un soi de depresie. Nu puteam să mai trag aer”

Data publicării:

Laura Cosoi a povestit despre momentu în care a aflat faptul că mama sa se confruntă cu un dignostic extrem de grav.

Laura Cosoi încearcă încă să-și revină după moartea mamei sale, care a venit într-un mod neașteptat și care a luat-o mult prea devreme pe femeie de lângă familia sa, având 65 de ani, în momentul în care s-a stins din viață. Într-un dialog extrem de sincer pe care l-a avut cu Damian Drăghici, actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care a aflat de diagnosticul crunt al mamei sale, din urmă cu doi ani. Tot atunci, vedeta a aflat că cea care i-a dat viață nu va mai avea mult de petrecut pe lumea aceasta, motiv pentru care a decis să o ia să trăiască alături de familia sa, astfel încât să o aibă sub o continuă supraveghere.

„Eu nu mai puteam de frică că o să rămân fără mamă, nu puteam să mai trag aer (..) O întrebam dacă îi e frică, discutam despre asta, eu sunt într-un soi de depresie, dar lucrez extrem de mult la mine. Am aflat că ea urmează să lupte pentru viață în maxim următorii doi ani. Maxim 2 ani, dar nu i-a prins. Lupta a fost ceva.. se iuta la mine și spunea că nu are cu ce să lupte.

Niciodată nu am plâns de față cu ea, am păstrat legătura cu medicii, ea s-a mutat la mine, credeam că eu pot să gestionez asta, intermediam toate analizele, toate etapele treceau prin mine. Mă gândeam care e cea mai bună variantă, pe care să i-o prezint și ei. În acești doi ani cred că credința m-a salvat, e absolut singura care te poate salva. Mama nu a fost un om religios și s-a orientat mult mai mult, asculta rugăciunea, îi spuneam să o spună, nu să o asculte. A învățat să ierte, să se roage, să se împace.”, a declarat Laura Cosoi, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici. 

Citește și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO

Regretul cu care trăiește Laura Cosoi

Laura Cosoi are doar cuvinte de admirație la adresa femeii care i-a dat viață. A învățat extrem de multe de la ea și tot ce este astăzi îi datorează acesteia, motiv pentru care actrița regretă că fiicele sale nu au apucat să o cunoască și să învețe de la ea. 

„Mama e fundamentul cu totul, pentru noi mama e viața în sine, pentru noi și legătura pe care am avut-o cu ea, felul în care ne-a crescut. Mamele uneori ar fi bine să mai bată în retragere, ca să-i pregătească pentru momentul care va veni când nu vor mai fi, mama era atât de prezentă în orice secundă, era genul de persoană cu care prietenele mele vorbeau ce nu vorbeau cu mama lor. Ce mi-a părut foarte rău și am realizat a fost că fetele nu au apucat să o cunoască cum o știam eu, ea a fost un exemplu pentru atâtea generații de copii și femei.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Ce i-a spus Mioara Oanei Roman, când s-a despărțit de Marius Elisei. Lecția care i-a rămas și până astăzi în minte

Tatăl vedei s-a stins și el din viață

Vedeta a mai trecut printr-o astfel de suferință și în trecut, când tatăl blondinei a fost cel care s-a stins din viață. Pe atunci, Laura Cosoi spune că a reușit să treacă peste tragedie cu ajutorul gândului că într-o zi îl va reîntâlni.

„Mi-a fost foarte greu. I-am zis mamei că noi nu cred că credem în Dumnezeu, de fapt, i-am zis că nu știu dacă noi ne vom reîntâlni. Când voi fi sigură că noi ne vom reîntâlni, vom crede în Dumnezeu. Când a murit tata, mi-am dorit mult să cred în reîntâlnire, mi se părea că e salvatoare.”, mai spune actrița.

Citește și: Oana Zăvoranu are 45 de procese deschise cu mai multe vedete din țara noastră: „Mi-au cerut 10 miliarde”. S-a ales și cu dosar penal



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel