Laura Cosoi, declarații despre cel de-al treilea copil. Ce sfat a primit de la soacra ei: „Faceți și voi!”

Data publicării:
Laura Cosoi, sursa instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa instagram

Laura Cosoi a făcut câteva declarații legate de cel de-al treilea copil. Vedeta a dezvăluit și ce sfat a primit de la soacra ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din România. Pe lângă cariera de succes, Laura Cosoi se mândrește cu o familiei superbă. 

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV, frumoasa actrița a făcut și câteva declarații legate de cel de-al treilea copil. Laura Cosoi a mărturisit că nu este însărcinată dar nu refuză posibilitatea de a avea un al treilea bebeluș, mai ales că viața de mămică îi priește foarte bine.

 

„Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult.”, a mărturisit Laura Cosoi la Vorbește Lumea.

 

Recent, Laura Cosoi a plecat alături de soțul și copiii săi într-o vacanță superbă, în Franța.

„Nu am apucat să mă odihnesc deloc. Mi-au plăcut orașele cetate și cele din regiunea Provence. Mâine joc la Teatrul Elisabeta, apoi voi juca pe 19 august. E prima oara cand mergem toti in vacanta. Adela Popescu, felicitari, mamica de trei baieti. Ea mi-a zis sa plasez copiii cateva ore la bunici si sa plecam.”, a continuat blondina.

 

Citește și: Laura Cosoi, cel mai mare regret după moartea tatălui ei: „E chestia asta cu vaccinul, mi se părea că s-a întâmplat la mustață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel