Laura Cosoi, cel mai mare regret după moartea tatălui ei: „E chestia asta cu vaccinul, mi se părea că s-a întâmplat la mustață”

Data publicării:
Laura Cosoi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa foto Instagram

Laura Cosoi și-a pierdut tatăl în urmă cu doar câteva luni. Actrița a trecut cu greu peste acest eveniment tragic. 

Laura Cosoi suferă enorm după pierderea tatălui. Celebra actriță spune că acel gol nu va putea fi umplut niciodată și are un singur regret. Tatăl vedetei s-a stins din viață din cauza virusului Covid-19, iar Laura Cosoi spune că regretă enorm deoarece tatăl ei nu a apucat să se vaccineze. 


„Cumva, golul rămâne și nu cred că îl poate umple cineva. E chestia asta cu vaccinul, mi se părea că s-a întâmplat la mustață. Nu a mai apucat să facă vaccinul. (…) În loc să mă bucur, eram mereu dată peste cap când auzeam că cineva a făcut vaccinul, o luam foarte personal.


Încerc să merg mai departe. Întotdeauna amintirile legate de tata sunt cele din copilărie. Unele mi se pare că nu le mai am, altele mi se par foarte noi. (…) Mereu aprindem o lumânare pentru el, este în gândurile noastre. (…) Cred că trebuie să îți păstrezi credința în aceste momente foarte grele.


Întotdeauna fiind un om care vede partea mai plină a paharului, mă gândesc că sunt oameni ce nu și-au ținut tatăl în brațe cât am reușit eu, adică 40 de ani”, i-a spus Laura Cosoi în emisiunea lui Cătălin Măruță.


Laura Cosoi spune că ușor a revenit la viața de dinainte de pandemie. Actrița deja se pregătește de filmări și spectacole, iar asta îi aduce bucuria de care avea nevoie. 


„Încercăm cumva să petrecem timp de calitate, să plecăm. Alăptez încă. Oricum, dacă ești vaccinat sau nu, testul trebuie să îl faci. Nu știu dacă există destinații în care ajungi doar dacă ești vaccinat. Nu știu ce voi face după ce voi termina cu alăptatul. Sunt în a 9-a lună de alăptat.


Plec peste câteva zile la filmări. Trebuie să mergem toți, o să fie și ziua Ritei. Nu pot să le las acasă. (…) Partea bună este că am început să reiau spectacolele”, a mai zis actrița. 

 

Citește și: Laura Cosoi aniversează 9 ani de relație cu soțul ei. Cum a început povestea lor de iubrie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel