Latura întunecată a zodiei tale. Ce ascunde fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Janko Ferlič
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Janko Ferlič

Cei mai mulţi pasionaţi de astrologie caută să afle cât mai multe detalii despre semnele zodiacale care îi reprezintă şi nu de puţine ori ochii pică pe cele mai plăcute aspecte despre acestea. Dar nu este un secret că fiecare persoană are şi o latură întunecată prin urmare, nici zodiile nu sunt o excepţie. 

Latura întunecată poate fi reprezentată de lucrurile pe care vrem să le ascundem la noi sau de lucrurile pe care le facem inconştient şi care îi irită pe cei din jurul nostru, deşi noi nu intenţionăm acest lucru. Află care este partea ta întunecată din acest articol recomandat de The List.


 
Aşa cum este posibil ca semnul zodiacal să poată indica unele dintre cele mai mari atuuri, poate, de asemenea, să şi avertizeze asupra unor slăbiciuni la care ai putea fi predispus. Totuși, învățarea despre acestea nu este neapărat un lucru rău. Cunoașterea laturii tale întunecate, la urma urmei, este primul pas către depășirea ei.

Partea întunecată a semnelor de foc

Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt semnele de foc ale zodiacului, ceea ce înseamnă că focul este elementul lor de conducere. După cum Elite Daily descrie aceste semne ale horoscopului, acestea pot fi calde, ispititoare și de-a dreptul incitante - dar au și aspectele lor mai puţin minunate.

Dacă ești Berbec, poți fi foarte impulsiv (ceea ce nu este întotdeauna un lucru bun) și, de asemenea, nerăbdător (lucru bun că începem cu semnul tău). După cum subliniază The Mind's Journal, Berbecul este considerat cel mai tânăr dintre semne (ciclul zodiacal de 12 luni începe în primăvară, iar Berbecul este primul) și, ca urmare, Berbecii sunt, de asemenea, uneori imaturi. Dacă ești un Leu, s-ar putea să fii oarecum zadarnic și egoist, sau chiar de-a dreptul arogant, în timp ce Săgetătorii vor să spună adevărul până la punctul în care poate chiar să doară - lipsit de tact este cuvântul pe care îl căutăm. Puteți, de asemenea, să fiți oarecum ‚atotştiutori’ și puteți tinde să vă plictisiți cu ușurință.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel