Larry David, scenarist al serialului "Seinfeld", s-a recăsătorit la vârsta de 73 de ani

Larry David, foto Facebook.com/curbyourenthusiasm
Descriere foto: Larry David, foto Facebook.com/curbyourenthusiasm

Larry David, comediant și scenarist al serialului "Seinfeld" şi creator al serialului "Curb Your Enthusiasm", s-a recăsătorit la vârsta de 73 de ani cu partenera lui, producătoarea de televiziune Ashley Underwood.

Căsătoria lor a avut loc miercuri seară în California, potrivit revistei People. 

Acesta este cel de-al doilea mariaj pentru celebrul actor şi scenarist de comedie, care a fost căsătorit cu activista de mediu Laurie David timp de 14 ani.

Larry şi Laurie David, care au împreună două fiice - Cazzie, în vârstă de 26 de ani, şi Romy, în vârstă de 24 de ani -, s-au despărţit în 2007.

Larry David şi Ashley Underwood s-au cunoscut în 2017 la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a actorului Sacha Baron Cohen, a dezvăluit actorul american într-un articol publicat în luna aprilie în cotidianul The New York Times.

Ashley Underwood era în acea perioadă producătoarea serialului de satiră "Who Is America?", al cărui protagonist este Sacha Baron Cohen.

De asemenea, ea este o prietenă apropiată a soţiei starului britanic, actriţa Isla Fisher, care, la rândul ei, a apărut în calitate de invitat special în cel mai recent sezon al serialului "Curb Your Enthusiasm".

Larry David a devenit celebru în calitate de scenarist al serialului de comedie "Seinfeld", creat în colaborare cu protagonistul acestuia, Jerry Seinfeld.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 10 oct 2020, 08:07 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience