Larisa Udilă, momente de panică în sarcină. O analiză a speriat-o pe vedetă: „Am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare”

Data publicării:

Larisa Udilă a trecut prin momente groaznice în urma unor analize efectuate în sarcină. Medicii i-au spus că bebelușul ar putea avea risc de sindrom Down. În urma unor controale amănunține, vedeta a aflat că bebelușul este perfect sănătos. 

Larisa Udilă a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că este însărcinată. Ca orice viitoare mămică, fosta concurentă „Bravo, Ai stil”, și-a făcut o serie de controale pentru a vedea care este starea bebelușului. În urma unei analize de rutină, medicii i-au spus bebelușul ar putea avea risc de sindrom Down. 

„În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare. Nu îmi venea să cred ce auzeam din gura medicului. Încercam să găsesc o explicație. Mă gândeam că vârsta nu are cum să fie de vină, alimentația mea este una destul de sănătoasă, de fumat, nu fumez și alcool nu
consum. Nu înțelegeam cum ar fi posibil așa ceva. Până să aflu rezultatul analizelor, reluate pentru a ne asigura dacă există într-adevăr acest risc, toate zilele au fost un coșmar pentru mine și iubitul meu. M-am rugat la Dumnezeu ca totul să fie bine și cel mic să vină sănătos în această lume”, a declarat Larisa Udilă pentru VIVA.

Au urmat mai multe controale, pentru a afla dacă cel mic este sau nu sub risc de sindrom Down. Din fericire, noile teste i-au luat o piatra de pe inimă vedetei, care a aflat că bebelușul este perfect sănătos. 

„Medicii mi-au acordat tot suportul lor pentru a trece cu bine peste această perioadă tensionată. Au ținut să fac controale cât mai amănunțite, iar acum avem certitudinea că riscul ca băiețelul nostru să aibă sindromul Down nu există. Medicii m-au sfătuit să fac controale cât mai amănunțite și orice nelămurire sau stare de rău apare să îi anunț”, a mai spus vedeta.

La începutul lunii februarie, Larisa Udilă a anunțat că este însărcinată.

„Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp. Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el. Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!”, a mărturisit Larisa Udilă pe Instagram.


Larisa Udilă și iubitul ei sunt într-o relație de 7 ani și trăiesc o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film. În urmă cu trei ani, frumoasa brunetă a fost cerută în căsătorie chiar pe malul lacului Cernica. De fiecare dată când vorbește despre tatăl copilului ei, Larisa Udilă are doar cuvinte de laudă și spune că se consideră o femeie norocoasă pentru că l-a întâlnit. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel