Larisa Udilă, despre problemele cauzate de COVID-19: „Au fost niște sărbători foarte triste pentru mine”

Data publicării:
Larisa Udilă, sursa instagram
Descriere foto: Larisa Udilă, sursa instagram

Larisa Udilă a trecut prin clipe de coșmar din cauza virusului Covid-19. Vedeta este însărcinată și s-a temut pentru viața copilului ei. 

Larisa Udilă a fost confirmată cu Covid-19 și spune că a trecut prin clipe grele. Fosta concurentă de la „Bravo ai stil” este însărcinată și spune că i-a fost foarte frică pentru viața copilului ei. Nu doar Larisa a fost afectată de virusul ucigaș, toată familia vedeti a avut de suferit. Părinții ei au fost internați în spital, dar acum se simt mult mai bine. 


„Au fost internați în spital pentru că, din păcate, tata a avut insuficiență respiratorie și a avut nevoie de oxigen și exact ca toată lumea care are COVID și se panichează, cea mai mare frică este să nu ajungi la spital.


Dar nu este așa. Dacă ar fi să repet experiența COVID, din prima clipă în care aș vedea că mă simt rău în secunda doi m-aș interna în spital. Nu ai cum să ai grijă de tine singur, acasă, și să scapi de acest virus nenorocit, în cazul în care el îți afectează plămânii.


Tata a ajuns la spital cu saturație destul de mică. Nu foarte mică, ce-i drept, că m-am speriat și am chemat imediat salvarea. Nu putea să respire. Se ridica în fund și îi ieșeau ochii din cap. Au fost niște sărbători foarte triste pentru mine, dar nu pot decât să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut cu bine.


Vă spun sincer, dacă mai vine cineva și îmi spune că nu există COVID și că e o porcărie și că e o răceală, îi trag una peste gură. Și lui Ogi i-a fost foarte rău. Trei zile nu am putut să-i scad febra. Prin ce am trecut eu, inconștiența asta duce la nenorociri”, a declarat Larisa Udilă pe InstaStory. 

 

Larisa Udilă nu se poate opri din plâns. Viitoarea mămică a povestit despre problemele cauzate de COVID-19: „Am burta ciuruită de injecții”

 

Larisa Udilă trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că este însărcinată. Ca orice viitoare mămică, aceasta și-a făcut o serie de controale pentru a vedea dacă starea bebelușului este una bună. În urma unei analize de rutină, medicii i-au spus că bebelușul ar putea avea risc de sindrom Down. 


„Medicii mi-au acordat tot suportul lor pentru a trece cu bine peste această perioadă tensionată. Au ținut să fac controale cât mai amănunțite, iar acum avem certitudinea că riscul ca băiețelul nostru să aibă sindromul Down nu există. Medicii m-au sfătuit să fac controale cât mai amănunțite și orice nelămurire sau stare de rău apare să îi anunț”, a declarat Larisa Udilă pentru VIVA.

 

Vedetele care au fost infectate cu COVID-19 și s-au vindecat. Cât de mult i-a afectat și ce simptome au avut

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel