Larisa Udilă nu se poate opri din plâns. Viitoarea mămică a povestit despre problemele cauzate de COVID-19: „Am burta ciuruită de injecții”

Data actualizării: | Data publicării:
Larisa Udilă, captura foto InstaStory
Descriere foto: Larisa Udilă, captura foto InstaStory

Larisa Udilă trece prin clipe de groază după ce a fost confirmată cu Covid-19. Vedeta este însărcinată și se teme pentru viața copilului ei. 

Larisa Udilă nu se poate opri din plâns. Chiar dacă ea se simte mult mai bine acum, vedetei îi este frică pentru viața copilului ei. Fosta concurentă de la „Bravo ai stil” a fost confirmată cu Covid-19 și spune că a trecut prin clipe grele. 


Viitoarea mămică se află încă în izolare și urmează un tratament cu antibiotic. Larisa le-a povestit fanilor de pe Instagram că îi sunt făcute injecții în burtă și tot ce își dorește este să ajungă cât mai rapid la ecograf pentru a verifica dacă băiețelul ei este sănătos. 


„Eu sunt mai bine. Astăzi am ultima zi de antibiotic. Am burta ciuruită de injecții. Pe mine m-a afectat mai mult pentru că persoane din jurul meu au fost afectate, de aceea nu pot să revin încă pe Instastory.


Știu că mâine este ziua mea și multe dintre voi mi-ați scris și apreciez enorm susținerea voastră. A fost o perioadă atât de urâtă încât nu pot să vă exprim în cuvinte. Îmi doresc mult de tot să vă protejați pentru că nu este de joacă cu virusul ăsta. Până aucm l-am tratat și eu superficial precum mulți alții, vă spun să aveți grijă!


Bebelușul se mișcă, e foarte agitat, deci este bine…sper. D-abia aștept să termin cu tratamentul și cu izolarea și să merg la ecografie. Pentru că este săpătmâna mare și cred în Dumnezeu sunt sigură că toate persoanele din jurul meu vor fi bine. Trebuie doar să găsesc puterea să revin”, a declarat Larisa Udilă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel