Larisa Udilă a vrut să se sinucidă: „Stăteam pe balcon și voiam să mă omor”. Motivul pentru care nu și-a mai dorit să trăiască

Data publicării:

Larisa Udilă a făcut o dezvăluire tulburătoare. Artista a fost la un pas de sinucidere.

Larisa Udila a fost invitata Oanei Radu, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, unde a vorbit despre cum a renunțat la cariera de model pentru a avea o viață de familie fericită. 

Larisa Udilă și Alexandru Ogică sunt împreună de 8 ani de zile, perioadă în care au trecut prin multe momente dificile.

Artista spune că soțul ei nu i-a impus niciodată nimic, însă, cu toate astea, distanța și faptul că era mereu implicată în tot felul de proiecte, nășteau gelozii și certuri. Ajunsă în pragul disperării, vedeta a fost pe punctul de a-și pune capăt zilelor. Și-a reconsiderat cursul vieții, alegând să renunțe la modelling, pentru a fi aproape de soțul ei. 

„Da, am renunțat pentru soțul meu, dar nu este vina lui, nici a mea. Am considerat că am două variante: să o iau pe drumul modelingului și să ajung departe sau să am o familie alături de soțul meu, ceea ce am ales. Nu puteam să le combin pe ambele. Trebuia să fiu foarte mult plecată internațional, nu aș fi putut avea o relație cu soțul meu. Amândoi suntem extrem de geloși, posesivi, am încercat, ne certam în fiecare zi. Ajunsesem super depresivă, eram plecată în Indonezia, la capătul pământului, stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Și atunci am zis STOP, gata, mă întorc acasă și renunț la modelling”, a declarat Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni”.


Nu le-a spus părinților că a vrut să își încheie socotelile cu viața

 

„Nu, doar soțul meu știe și soacra mea. Eu și soacra mea stăteam foarte mult în contact când eram în Indonezia”, a mai spus bruneta.

Gelozia e la ea acasă în relația lor


Mai mult, vedeta mărturisește că și ea, dar și soțul ei, sunt extrem de geloși. La începutul relației, Alexandru Ogică o urmărea din tufișuri, pentru că nu credea că îi spune adevărul despre cum își petrece timpul. 

 „La începutul relației stătea pe burtă într-un tufiș, eram acasă la prietena mea și nu mă credea și se uita la noi în bucătărie cum găteam.

Este extraordinar de gelos, crede-mă.”, a mărturisit bruneta în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.


Soțul ei nu are voie să iasă în club fără ea

 „Are voie să iasă fără mine, dar nu noaptea. Eu nu sunt de acord să iasă în club fără mine. În ziua de astăzi mi se pare că femeile se duc mai mult către bărbați decât bărbații către femei. Mie mi-ar fi frică să îl las pe soțul meu, pentru că vin tot felul de femei, ușor, bete și vor să își bage ele coada.”, a mai spus influencerița, potrivit Wowbiz.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel