Larisa Udilă a fost pusă la zid din cauza kilogramelor în plus luate în sarcină: „Îmi scrii în fiecare zi că sunt grasă și urâtă”

Data actualizării: | Data publicării:

Larisa Udilă va deveni în curând mămică pentru prima oară și este în culmea fericirii. Câte kilograme a luat în timpul sarcinii?

Larisa Udilă trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că este însărcinată. Tânăra vedetă este în culmea fericirii, dar și extrem de emoționată până când își va putea strânge la piept copilul. Larisa a trecut prin momente de coșmar atunci când a fost infectată cu virusul Covid-19. Întreaga familie a vedetei a suferit enorm, iar bruneta s-a temut pentru viața bebelușului ei. 


Larisa Udilă a luat 13 kilograme în plus până acum, iar fanii au taxat-o dur: ”Cum te împaci cu gușa?”. Viitoarea mămică a dat o replică usturătoare ”Știi cât de plictisitoare/ plictisitor ești? Îmi scrii în fiecare zi că sunt grasă și urâtă. Să te văd pe tine când vei face copil. Dacă ești bărbat, cred că ți-ai greșit cariera”.

 


Rox, o celebră influenceriță, a venit imediat în apărarea Larisei: ”Păi mă apucă nervii când se leaga fraierii de o gravidă. Nu-i ajunge că tre să care un om 9 luni? Stați și faceți mișto. I-au zis că are gușă, aia era problema”.  


Fosta concurentă de la „Bravo ai stil” a fost confirmată cu Covid-19 și spune că a trecut prin clipe grele. 


„Eu sunt mai bine. Astăzi am ultima zi de antibiotic. Am burta ciuruită de injecții. Pe mine m-a afectat mai mult pentru că persoane din jurul meu au fost afectate, de aceea nu pot să revin încă pe Instastory.


Știu că mâine este ziua mea și multe dintre voi mi-ați scris și apreciez enorm susținerea voastră. A fost o perioadă atât de urâtă încât nu pot să vă exprim în cuvinte. Îmi doresc mult de tot să vă protejați pentru că nu este de joacă cu virusul ăsta. Până aucm l-am tratat și eu superficial precum mulți alții, vă spun să aveți grijă!


Bebelușul se mișcă, e foarte agitat, deci este bine…sper. D-abia aștept să termin cu tratamentul și cu izolarea și să merg la ecografie. Pentru că este săpătmâna mare și cred în Dumnezeu sunt sigură că toate persoanele din jurul meu vor fi bine. Trebuie doar să găsesc puterea să revin”, a declarat Larisa Udilă la acea vreme. 

 

Citește și: Larisa Udilă, momente de panică în sarcină. O analiză a speriat-o pe vedetă: „Am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel