Larisa Udilă a ajuns cu fiul ei la spital. Care este starea de sănătate a micuțului: "Pentru liniștea mea"

Data publicării:
Larisa Udilă, sursa instagram
Descriere foto: Larisa Udilă, sursa instagram

Larisa Udilă  este o mamă extrem de grijulie. Recent, aceasta a mers cu fiul ei la spital pentru a se asigura că statrea lui de sănătate este una bună.

Larisa Udilă a născut un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10. Fosta concurentă „Bravo, ai stil”  a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza unor mici probleme. Vedeta a trecut prin dureri cumplite în timpul nașterii din cauza unor complicații. Larisa Udilă le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cum a decurs nașterea și de ce au decis medicii că este mai bine să aducă bebelușul pe lume cu ajutorul operației de cezariană. 


„Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc. Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea, copilul începusese să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală. Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”, a povestit Larisa Udilă.

 

Larisa Udilă este foarte activă pe rețelele de socializare, dar în ultimele zile, admiratorii acesteia i-au simțit lipsa, motiv pentru care și-au pus tot felul de întrebări. Pentru a-i liniști, aceasta le-a mărturisit că a lipsit de pe rețelele de socializare deoarece este internată în spital cu băiețelul ei, Milan.

“Am obsentat astăzi pentru ca sunt internată cu Milan în spital. Nu este nimci grav, dar pentru liniștea mea am vrut să fie supravegheat”, a scris Larisa Udilă pe rețelele de sociale, în urmă cu puțin timp.

 

Citește și: Fuego trece prin momente dificile. Ce veste tristă le-a dat fanilor: „Sunt dezamăgit...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel