Fuego trece prin momente dificile. Ce veste tristă le-a dat fanilor: „Sunt dezamăgit...”

Fuego, foto Facebook
Descriere foto: Fuego, foto Facebook

Fuego le-a dat o veste proastă fanilor. Artistul trece printr-o perioadă dificilă.

De 25 de ani, Fuego bucură publicul prin muzica sa. A muncit din greu pentru a-și câștiga aprecierea, iar rezultatul este cel căutat de artist. Talentul și carisma l-au urcat pe scenă, iar munca, determinarea și caracterul l-au plasat direct în inimile oamenilor. Recent, artistul le-a dat fanilor săi o veste proastă. Mai exact, din cauza pandemiei de coronavirus și a cazurilor numeroase de infectări,  concertul pe care trebuia să îl susțină pe data de 8 octombrie a fost anulat pentru a cincea oară.

„Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București!

Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni! Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră,

au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!”, a scris Fuego, pe pagina sa de Facebook.

 

Cu toate astea, artistul le-a promis fanilor săi că anul viitor va organiza un spectacol inedit, unde va avea pe scenă peste 100 de artiști de renume.

„Biletele achiziționate rămân valabile și vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă, ca și noi, să ne putem întâlni și să vă pot arăta cel mai spectaculos concert al vieții mele, alături de peste 100 de artiști pe scenă, invitați și sonorități dintre cele mai interesante! Viața

nu ne lasă virgule și nici nu ne lasă să alegem, așa cum ar fi corect și cum ne-am dori de multe ori! Sper din suflet să înțelegeți și să-mi fiți aproape! Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea și vă aștept cu toată dragostea mea și cu nenumărate surprize pe 1 martie 2022 la Sala Palatului, alături de Orchestra Metropolitană și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga!”, a încheiat artistul.

 

Citește și: ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Paul Surugiu - Fuego / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 oct 2021, 14:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience