Larisa Iordache este în doliu. Mama gimnastei s-a stins din viață. Care a fost cauza morții

Data publicării:
Larisa Iordache și mama ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Larisa Iordache și mama ei, sursa foto Instagram

Larisa Iordache trece prin clipe de coșmar. Mama ei s-a stins din viață. Femeia suferea de o boală gravă.

Larisa Iordache a pierdut cea mai dragă ființă din viața ei și este în stare de șoc. Gimnasta trăiește cea mai mare durere. Mama ei s-a stins dijn viață în această dimineață. Sufereade o boală gravă de mai mulți ani, potrivit digisport.ro. 


Mama gimnastei Larisa Iordache suferea de cancer, iar  în ultima perioadă făcea tratament cu chimioterapie. Chiar sportiva a fost cea care a dat vestea cea tristă pe rețelele de socializare, fără a oferi prea multe informații despre tragicul eveniment. 


”Sufletul să îți fie liniștit mami, mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a scris Larisa Iordache pe Instagram.

Astăzi, gimnasta ar fi trebuit să plece în Belgia, la un ultim test înainte de competiție. Sportiva, calificată la Jocurile Olimpice și-a anulat această deplasare importantă în urmă cu doar câteva zile. 


Larisa Iordache va concura la a doua ediție a Jocurilor Olimpice. Aceasta a participat la competiție și în 2012 la Londra, unde a obținut o medalie de bronz.


Larisa Iordache are, în total, 16 medalii obținute de-a lungul carierei la Campionatele Europene, depășind-o pe Cătălina Ponor, care are 13. Medaliile Larisei Iordache la Campionatele Europene Sărituri - Argint Bârnă - Aur Sol - Aur A doua medalie de argint câștigat-o împreună cu echipa.

 

Citește și: Dietă de vedetă. Cum a reușit Tudor Ionescu să ajungă de la 104 KILOGRAME la 63: „Mănânc o dată pe zi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel