Dietă de vedetă. Cum a reușit Tudor Ionescu să ajungă de la 104 KILOGRAME la 63: „Mănânc o dată pe zi”

Data publicării:

Tudor Ionescu a slăbit 41 de kilograme și a dezvăluit secretul lui. Ce dietă a ținut membrul trupei Fly Project?

Tudor Ionescu, membrul trupei Fly Project, a slăbit 41 de kilograme în doar un an de zile. Aceasta a ajuns de la 104 kilograme la 63. 


”Am inceput de patru ani acest proces de slabire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cat aveam in 2016, am ajuns la 64. Acum nu mai mi-e poftă de mâncare, nu mai mănânc nici carne de un an de zile, dar mănânc orice altceva. Am încercat o săptămână fără carne, mi-a priit, apoi am încercat un an. Daca toată viața am mâncat carne…. Sunt un pofticios. Am mâncat pita cu unsoare de curând”, a declarat Tudor Ionescu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

 


Chiar dacă este unul dintre cei mai îbdrăgiți artiști din România și a cunoscut succesul internaționla, puțini oameni știu că acesta a avut de dus o luptă grea din cauza kilogramelor în plus. 


„Nu am un secret, nu există o cură de slăbire minune și nici vreo intervenție făcută pe blat. De anul trecut, de la începutul anului, mi-am propus să schimb mai multe lucruri la mine, mi-am resetat efectiv creierul și mi-am dorit să fiu mai sănătos, să slăbesc, să mă mișc mai ușor, iar perioada aceasta în care am stat mai mult acasă, m-a ajutat în acest sens, de a îmi pune lucrurile în ordine. Pe scurt: reset total și mâncat o singură dată pe zi”, a dezvăluit artistul pentru Click!


Tudor Ionescu a făcut senzație în anul 2013 cu piesa „Toca Toca”, care a ocupat cele mai bune poziții din topurile din Polonia, Franța, Rusia, Turcia, Spania și nu numai. Pe Youtube are aproximativ 55 de milioane de vizualizări și a ocupat locul 56 în Shazam World Top 100.


Tudor Ionescu a debutat în anul 2005 alături de colegul lui de trupă din Petroșani și a lansat prima piesă „Raisa”. Trupa Fly Project are la activ peste 2000 de concerte, iar numele lor este cunoscut în foarte multe țări. 

 

Citește și: Pepe și Yasmine Ody, în calitate de nași, la un botez. Relația lor a trecut la un alt nivel. Cum s-au afișat cei doi /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel