Larisa Iordache, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „Va rămâne întotdeauna un exemplu și omul pe care l-am idolatrizat cel mai mult”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Larisa Iordache și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri emoționante despre mama sa, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Larisa Iordache este îngenuncheată de durere, după ce mama ei s-a stins din viață în urmă cu aproape un an de zile. Mama gimnastei suferea de cancer, iar  în ultima perioadă făcea tratament cu chimioterapie.

Larisa Iordache, dezvăluiri emoționante despre mama sa

Larisa Iordache a fost invitata Andreei Cercel, într-o nouă ediție a emisiunii Oracolul Vedetelor. Printre subiectele abordate, gimnasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea care i-a dat viață. Larisa a recunoscut că a primit foarte multe sfaturi prețioase de la mama sa, însă cel mai important a fost acela de a și un om bun și amabil, indiferent de situație. Totodată, gimnasta a ținut să precizeze faptul că mama sa a fost cel mai bun exemplu pentru ea și fratele său, dar a fost și cea mai bună soție, mamă și om pe care l-a cunoscut vreodată. 

”Sunt foarte multe sfaturi primite de la mama mea. Sunt foarte multe de punctat, cumva, dar cel mai bun cred că a fost să nu-mi ridic nasul mai mult decât îmi permit și să fiu întotdeauna un om amiabil și un om bun, indiferent de situație, pentru că ea era un om bun, era un om exemplu. Pentru mine va rămâne întotdeauna un exemplu și omul pe care l-am idolatrizat cel mai mult. Pe lângă o mamă extraordinară, care s-a luptat cu orice i-a oferit viața, a fost o soție bună, a fost o femeie capabilă de absolut orice și puternică. Câteodată era și copil, mai ales cu mine și cu fratele meu. Când ne vedea stresați și aveam momente dificile, încerca tot timpul să mediatizeze cumva situația, încât să poată să ne ofere nouă stabilitate psihică și emoțională și să revenim la un nivel amiabil pentru noi, pentru a putea continua și pentru a putea și mai multă putere. Era genială. ”, a dezvăluit Larisa Iordache, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Motivul real pentru care Larisa Iordache s-a retras din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică destul de mare, mai ales după ce...”

Părinții săi i-au insuflat pasiunea pentru sport

”Mama mea a fost handbalistă profesionistă. A făcut șase ani de handbal, fiind patru frați. Părinții nu au avut o susținere financiară, încât să-i susțină și să-i ducă pe fiecare pe drumul lor și, cumva, fiecare se descurca cum putea. Mama fiind o fire luptătoare a făcut vreo șase ani, însă, ulterior, s-a retras, pentru că nu mai făcea față cu școala și cu antrenamentele, dar din câte îmi povestea, era foarte bună. Tata, la rândul său, a făcut fotbal și hochei, iar fratele meu fotbal de performanță și chiar a fost foarte talentat, însă din cauza accidentărilor, nu a mai putut să continue. Părinții noștri și-au dorit să facem ceva cu viața noastră, nu să stăm în fața blocului și să batem mingea degeaba. Măcar dacă tot o batem, să o batem cu folos. Prima dată m-au dus la balet, dar nu prea mi-a plăcut, pentru că era liniștit totul și, într-o zi, eram cu fratele meu în parc și ne dădeam cu rolele și cum îl alergam eu, prima mea antrenoare, doamna Mariana Câmpeanu, care m-a și văzut în parc, a venit la mine și m-a întrebat dacă fac vreun sport sau dacă aș vrea să fac vreun sport. Atunci eu i-am zis că nu vorbesc cu străinii, pentru că așa m-a învățat mami. Atunci, ea a spus că vrea să vorbească cu părinții mei. I-am arătat unde sunt și s-a dus către ei. Mama a fost super încântată să vadă că e antrenoare de gimnastică și că îi place cât de agilă sunt eu și ce deprinderi am, la momentul acela. Atunci mama a acceptat să mă ducă la gimnastică ”, a mai spus Larisa Iordache. 

VEZI și: Larisa Iordache, detalii neștiute din culisele emisiunii America Express: "De când am plecat de acasă, i-am spus Dianei..." / EXCLUSIV

Vezi interviul integral mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel