Lămâile: 6 beneficii miraculoase pentru sănătate

Data publicării:
Lămâie, foto Unsplash/ autor: Sarah Gualtieri
Descriere foto: Lămâie, foto Unsplash/ autor: Sarah Gualtieri

Iată o listă de șase beneficii miraculoase pe care le au lămâile asupra sănătății.

Lămâile nu sunt bune doar pentru un pahar grozav de limonadă, dar conțin în mod natural și proprietăți valoroase de sănătate și ajutoare de frumusețe.


Phyllis Balch, C.N.C., autorul „Prescripții pentru gătit și bunăstare dietetică”, spune că despre apa cu lămâie că „nici o băutură nu se poate compara cu proprietățile valoroase, intern sau extern; promovează vindecarea. ”


Lămâile, cel mai bun detoxifiant.

 

Balch confirmă, de asemenea, că lămâile ajută la detoxifierea și curățarea fluxului sanguin și a ficatului, reduc inflamațiile, tratează răcelile, gripa, durerea în gât, bronșita, astmul, indigestia, arsurile la stomac, scorbutul, febra și reumatismul. Sunt un stimulent minunat al ficatului și un solvent pentru acidul uric (ameliorarea gutei) și alte toxine.

 

Iată câteva remedii naturale cu lămâie

 

1. Pentru curățarea ficatului, purificarea de sânge și creșterea imunității - Beți sucul unei lămâi într-o ceașcă de apă caldă în fiecare dimineață. (Sucul de lămâie nu trebuie consumat dacă aveți ulcer).

 

2. Pentru tratamentul acneei - După spălarea feței pentru a îndepărta uleiurile, tamponați  fața cu suc de lămâie de trei ori pe zi.

 

Citește continuarea pe DCMedical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel