Lămâia, tratamentul MINUNE împotriva răcelii și gripei. Te va scăpa de durerile în gât

Data publicării:
Lămâie, foto Unsplash/ autor: Sarah Gualtieri
Descriere foto: Lămâie, foto Unsplash/ autor: Sarah Gualtieri

Lămâile sunt benefice pentru sănătate. Acestea sunt cel mai puternic alita împotriva răcelilor. 

Cele mai multe remedii casnice pentru a trata răceala sau gripa sunt amestecuri simple de suc de lămâie și alte alimente. Lămâile sunt bogate în vitamina C, un antioxidant natural care îmbunătațește sistemul imunitar și are proprietăți antivirale și antibacteriene. Lămâile sunt, de asemenea, bogate în potasiu, un mineral important care ajută rinichii să funcționeze normal și este implicat în reglarea tensiunii arteriale. 


Congestie pectorală 


Fierbe o lămâie tăiată și o jumătate de ceapă într-o cană mare de apă. Acest ceai ar trebui consumat de mai multe ori pe zi, pentru a usca congestia și inflamația sinusurilor. Este destul de amar, dar poate fi îndulcit cu o cantitate mică de miere sau ștevie.


Durere în gât


Taie lămâia în felii subțiri și pune-o la fiert într-o cană de apă pentru aproximativ 8 minute. Acest remediu te poate ajuta să calmezi tusea. După ce s-a răcit adăugați 2 linguri de glicerină și amestecați. După 10 minute, adăugați 1 lingură de miere. Luați câte o înghițitură ori de câte ori este necesar pentru a ameliora durerile în gât. 


Tuse


Sucul de lămâie și mierea amestecate într-un castron mic reprezintă un tratament simplu și rapid împotriva tusei și durerii în gât. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel