La doar 12 ani, Patricia Ene a ales să danseze singură la Românii au Talent. Dragoș Bucur: Ai idee cum se va simți asta peste ani de zile?

Data publicării:
Patricia Ene a demonstrat întregii țări că dansul este o formă de exprimare | Românii Au Talent S14
Descriere foto: Patricia Ene a demonstrat întregii țări că dansul este o formă de exprimare | Românii Au Talent S14

Patricia a reușit să-i impresioneze pe membrii juriului Românii au Talent.

Ene Patricia Maria și-a luat inima-n dinți și a dansat singură pentru prima oară pe scenă. Momentul unic a avut loc chiar la Românii au Talent.

Ea are numai 12 ani și a venit cu mama, tatăl, colegele și profesoarele sale, fiind toți în lacrimi până la finalul momentului artistic.

 

„Este prima oară când dansez singură. Sper să fiu pregătită pentru că mă regăsesc în dans și sper să pot transmite emoția”, a spus Patricia.

Ea face parte din grupul sportiv Bucharest Sport Elite.

Ce a spus juriul

„Te-ai mișcat foarte bine. Dar știi ce e cel mai important? Că ai ales să faci din asta o pasiune și că ai avut curaj să spui că ai venit cu colegele tale. Colegele tale sunt acolo, iar tu ești singură pe scenă. Faptul că ai putut să faci asta e de remarcat. Colegele tale se bucură pentru tine. Ține-o pe drumul ăsta și continuă ce faci, ai tot ce-ți trebuie”, a spus Mihai Bobonete.

 

„M-am uitat la numărul tău și am văzut un număr foarte bine executat, un număr făcut de un copil, potrivit unui copil, cu o muzică așa cum îi trebuie unui copil. Faptul că sunt 5 fete care plâng pentru tine în hohote... ai idee cum se va simți asta peste ani de zile? Eu cred că orice copil trebuie să aibă astfel de momente”, a zis și Dragoș Bucur.

În cele din urmă, Patricia a trecut mai departe cu 4 de „Da”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel