La ce trucuri apelează Anca Serea pentru a face față zilelor toride de vară: „Asta e valabil și pentru copii, dar mai ales pentru vârstnici”

Data publicării:
Sursa foto: Anca Serea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, instagram

Anca Serea a dezvăluit cum face față zilelor toride de vară. 

Majoritatea țărilor se confruntă cu temperaturi foarte ridicate, iar oamenii fac față cu greu caniculei. Anca Serea și familia sa se bucură de o vacanță  în Austria, într-un resort de lux. Vedeta și copii au plecat să se răsfețe. Cu toate astea, mulți s-au întrebat cum face față zilelor toride de vară.

La ce trucuri apelează Anca Serea pentru a face față zilelor toride de vară

În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit la ce trucuri apelează atunci când temperaturile sunt foarte ridicate. Anca Serea a mărturisit că nu iasă din casă în intervalele periculoase, adică între 12:00 și 17:00. Totodată, vedeta susține că are mare grijă la alimentație și consumă multe lichide și fructe. 

În zilele în care este nevoită să iasă din casă, Anca Serea spune că întotdeauna trebuie să aibă o pălărie pe cap, pentru a se proteja de soare. Vedeta nu uită nici de protecția solară.

„Noi suntem acum în Austria, aici nu a fost extrem de cald. Ieri au fost, într-adevăr, 34 de grade, dar e ok”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK.

„În primul rând, nu ies la ore din astea, în niciun caz la prânz, dacă nu e ceva urgent de rezolvat. Am grijă ca cei mici să iasă doar seara, să se joace în fața casei. Avem mereu capul acoperit cu pălării din materiale speciale. Înainte să plec de acasă, tot timpul deschis mașina și aerul condiționat.

În general, eu beau multe lichide și consum multe fructe, la fel și copiii. Recomandarea mea rămâne, totuși, să nu ieșim din casă în orele de vârf de caniculă dacă nu simțim nevoia, dacă nu trebuie neapărat. Asta cred că e valabil și pentru copii, dar mai ales pentru vârstnici”, a mărturisit Anca Serea pentru FANATIK.

Anca Serea a precizat că este ultima zi de vacanță în Austria, acolo unde temperaturile sunt relativ acceptabile. 

„Noi, de 8, 9 zile nu suntem în țară, suntem în Austria. Aici nu a fost așa cald, dar am auzit de la Adi că în București e foarte cald. Adi vine și ne ia mâine (n. red.: 25 iulie 2023). Mâine seară ne întoarcem, îi aducem pe copii. Apoi, vom merge în vacanță în Franța și Italia”, a dezvăluit Anca Serea în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum se menține Anca Serea în formă, după șase nașteri

Anca Serea arată impecabil la vârsta de 42 de ani, frumoasa prezentatoare având o siluetă de invidiat, pe care a reușit să și-o păstreze și după cele șase nașteri prin care a trecut. În acest sens, extrem de multe persoane s-au arătat de-a lungul timpului a fi curioase cu privire la dieta după care se ghidează în fiecare zi soția lui Adi Sînă. În exclusivitate pentru Spectacola, Anca Serea ne-a divulgat secretul care stă în spatele unui siluete de vis, dar ne-a mărturisit și că este extrem de norocoasă datorită faptului că nu-i place deloc un aliment care, predominant, este inamicul oricărei cure de slăbire. 

„Eu nu mănânc excesiv. Având în vedere că am avut niște probleme de sănătate care au fost destul de grave, care erau legate și de partea asta a alimentației sănătoase, mănânc trei mese pe zi regulat și eu nu prea sunt mare fan proteină animală, în general, de când mă știu și am grijă, sunt cumpătată. Nu pot să spun că fac excese, indiferent de zi și de orice sărbătoare ar fi.”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel